Aktywne Wpisy
frenm +200
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
bobsley33 +200
Dajcie ze 7 plusów żeby mi się udało wyjść żywy, czysty i z chęciami do życia.
#narkotykizawszespoko #kodeina #leki #szpital #zalesie
@einz: To nie jest śmieszne nic a nic. Sam się napij.
Jak mnie w-------ą heheszki z takich tematów to aż mnie nosi.
@PaanieDajPanSpokoj: K---a to ile ty zarabiasz? ( ͡º ͜ʖ͡º) Taguj #programista15k
To jest porażające co ludzie potrafią z sobą robić. Nie chciałabyś z tym wszystkim skończyć raz na
@Tomaszu: PDK PAMIĘTACIE JAK W 78 NA
Narkomani sami są winni swojego nałogu więc jak najbardziej można się z nich śmiać i szydzić, niemniej jak mają motywację i wyjdą z tego syfu to szacun.
Ja sam jako opio n------n gardzę strasznie tymi przeintelektualizowanymi wpisami o własnym nałogu, ta racjonalizacja, wyparcie. Ta uber wiedza. Podobnie grubasy racjonalizują swoją otyłość.
Na szczęście mam ten syf za sobą :)
- legalny
- tańszy
- zawsze ktoś kopśnie na browar
- nie trzeba czekać na dilera godzinami
Itd. Bez porównania.
Komentarz usunięty przez autora