Aktywne Wpisy
sandilinka +32
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
Lewusx +40
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/odmowila-dostarczenia-kwiatow-na-slub-gejowski-grozi-jej-grzywna/08g8q
Nie tolerujesz laktozy ale sprzedajesz mleko w swoim sklepie. Nikt ci go do gardla nie wlewa, nikt nie kaze ci byc gejem, albo brac z nim slubu.
Misku twoje porownanie nadal lezy.
Poza tym to drugie dzialnie w PL rowniez jest karalne, radze sie doksztalcic.
Skoro nawet w PL na cos takiego jest odp przepis?
Wytlumacz prosze.
ale laktoza nie więzi, nie gwałci i nie transmituje tego wszystkiego na żywo do sieci
http://www.wykop.pl/link/3568705/zbiorowy-gwalt-transmitowali-na-zywo-na-facebooku/
więc moja nietolerancja względem laktozy jest inna niż moja nietolerancja do napływowych terrorystów, gwałcicieli i morderców
@kontonr77: nie "poprawność polityczna" tylko obowiązujące prawo, ale jak widać prawaka jako katolika prawo nie obowiązuje?
@trebeter: gdyby laktoza miała wolny wybór, to nie widzę powodu, by nie tolerować tej części laktozy, która to robi. Co ci zrobiła reszta?
bo wiem, że wszędzie są źli ludzi
ale k---a, jeżeli w jakimś kraju danej mniejszości jest 2%, ale w więzieniach stanowią 10% skazanych
to coś tu k---a nie tak
+ to że oni jako całość społeczeństwa nie widzą w tych gwałtach nich złego
nie mam problemu np: z azjatami, miałem z nimi styczność kiedyś, mój ojciec pracował w handlu ubraniami.
pracowici ludzi którzy przyjeżdżali do kraju pracować, nie popełniali więcej przestępstw niż średnia, nie robili jakiś gównodomnstracji o zasiłki i tego typu głupoty
sporo ich w moim mieście
nie przypominam sobie abym spotkał jakiegoś w pracy
żadnego nie wspominam dobrze
jedn w parku przylazł po papierosa, to bez ceregieli przyznał, że on żyje z tego co się do ręki przyklei
@zaqwsxdsa: To ty chyba albo jesteś ślepy, albo łżesz, albo całkowicie straciłeś kontakt z rzeczywistością.
@kontonr77: To przecież oczywiste, w końcu to lewak, ma poważne problemy ze zrozumieniem czegokolwiek.
@PurpleHaze: No właśnie o to chodzi. Lewactwo zmusza ludzi, by to "mleko" wbrew swojej woli sprzedawali.