Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +631
bibi__ +275
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#wroclawskiamstaff #pokazpsa #amstaff #psy #pies
@matra Rasa dla mnie nie ma znaczenia, i małe, i duże psy trzeba by trzymać na smyczy bo nieprzyjemne jest jak wskakuje na mnie owczarek, jak jamnik gryzie moje kostki i jak york rucha moją nogę. Jak widzę psa to nie interesuje mnie czy jest agresywny, czy nie, ma być
@Zielony34: ale przyznaj, że filmik ultra uroczy (。◕‿‿◕。)
@Nightshade: laby od dawna stoją wysoko, podobnie jak ONki, ale o tym się nie mówi, podobnie jak o tym, że pogryzienia wśród TTB to głównie miksy i nawet nie takie czysto w typie.
@Nightshade: no we ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rtk993: nie każdy wie ale taka rasa w Polsce i Europie nie istnieje. bo nie jest klasyfikowana przez ZKwP i organizację nadrzędna FCI. No chyba ze ktoś ma psa z rodowodem UKC. Ale żeby to wiedzieć trzeba mieć elementarną wiedzę o TTB a nie powtarzać komunały..... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta lista ras jest z d--y bo:
1. wymienia rasy, które
@matra: kurde tez myslalem ze mnie @emipk505 woła bo zdjęcie, a tu nie dość ze #wykopowieksperci to jeszcze hurr durr pies morderca z listy... oni ze swoimi nie wychodzą bo albo mają koty (jak silni
Komentarz usunięty przez autora
ale mnie k-----a bierze. kaganiec to powinien byc absolutny minimum. serio nie ma na rynku jakiegos porzadnego kaganca, ktory by nie przeszkadzal zbytniu psu w oddychaniu itp? pewnie jest, ale trzeba sie troche
@Dead_Inside: xD sprawdz ile kosztują szelki, ktore pies ze zdjęcia ma na sobie i zapytaj właścicielki czym karmi (cena karmy też moze cie zaskoczyć).
@matra: no, teoria jedno, praktyka drugie. czlowieka nie mozesz byc pewna na sto procent, a psa chcesz? ja naprawde rozumiem, ze pies musi sie wybiegac, ale naprawde nie da sie jakiegos kaganca zalozyc tak na wszelki wypadek?
@matra: niedzwiedzie tez bedziesz tak tlumaczyc? albo tygrysy? ja cie prosza... pies to pies, nie na darmo maja kly i scisk szczek rzedu kilkuset kilogramow.
no skoro nie ma takich kagancow, to bym przystal na sowitych zadoscuczynieniach ze strony wlascicieli zwierzakow.
I nie porównuj zwierzęcia domowego, ułożonego i wychowanego przez człowieka, spłodzonego za przyzwoleniem człowieka i zsocjalizowanego lub nie zsocjalizowanego z winy człowieka do dzikiego zwierzęcia, chłopie, o czym Ty