Wpis z mikrobloga

Co zrobić z oszustem "marynarzem inżynierem" który chce kupić auto??

"Mam oglądane zdjęcia i informacje o pojeździe i mam przekonanie, że pojazd jest w bardzo dobrym stanie, więc jestem gotowy do zakupu samochodu i moja oferta jest 11000. Jak życzę, aby przyjść i zobaczyć samochód, ale jestem obecnie w morze jak jestem inżynierem morskich, z wyjątkiem usług telefonicznych satelitarna wifi Signa ale wyciśnięte czasu na sprawdzenie delegowania i wyśle wiadomość dotyczącą go.
Jak wspomniano w poprzednim komunikacie, chcę kupić samochód fro mojego jedynego syna, a ja nie chcę, żeby wiedział o tym aż pojazd się do niego dostać, ponieważ chcę, aby to pakiet niespodzianka.
Chciałbym, żebyś wiedziała, że będę płacić za pośrednictwem systemu PayPal ze względu na odległość, jak jestem daleko na morzu. Wolę używać PayPal, ponieważ karta jest bezpieczny, szybki, niezawodny i ze względu na ochronę paypal dać wszystkim kupującego / sprzedającego, więc z pewnością docenią jeśli wyślesz mi swój adres e-mail konta paypal, aby można było dokonać płatności.
Chciałbym, aby wiedzieć, że po dokonaniu płatności i będzie włączyć obsługę odebrać agenta, przesyłką kurierską, aby przyjść i odebrać pojazd w swoim adresem po płatności została potwierdzona.
będę spodziewa szczegóły szybko, aby można było dokonać płatności.
Dziękujemy i nadal błogosławił"

#paypal #walek
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach