Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +81
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

@Kryspin013: Jest odwrotnie. Twój przykład pokazał że tamte osoby się myliły i właśnie nie da się łatwo odpowiedzieć na moje pytania. Jest kompletnie odwrotnie.
Pytanie było od początku dosyć precyzyjne bo od razu powiedziałem że można to zrobić przez GUI a teraz pytam jak to zrobić komendą?
Ale ty się pyszniłeś na "znawcę" Linuksa, robiłeś sobie żarty że ja to się tam nie znam i sugerowałeś że nie szukałem rozwiązania w Google i że jest je ŁATWO znaleźć.
We wszystkim się myliłeś. Ale wolisz swoje ego podtrzymać i puszczasz focha.
Pytam na wykopie żeby mi ktoś pomógł z czymś z czym mam problem a nie żeby ktoś mógł posmyrać swoje ego i marnować mój czas tak jak ty, udając że coś wiesz chociaż nic nie wiedziałeś.
Wzywam ich:
@Kryspin013 @Dezynwoltura @fervi @calka_stochastyczna @Elusznik @mlglegitnoscopez @cruc
Niech ktoś ich wezwie bo część z nich mnie czarnolistuje z wyżej wymienionego powodu (jak widać niesłusznie, jedynie z ich własnej pychy).
#czarnolisto przepraszam ale #linux
źródło: comment_bmdfZIv2MIU0La8AB4pJKvDMaOM0dCfP.jpg
PobierzTakże raczej nie ale może kiedyś. A i jak już to coś po polsku by się przydało.