@nini: Jest spora różnica. Kiedyś przejechałam w takich szpilach po oblodzonym chodniku i już takich nie noszę xD A pptrafiłam w nich bardzo ładnie tuptać, nie jak t-rex
@nini emu czy tam "kapcie", jak wolicie, to najlepsze buty na zimę ever. Tylko że mówię o tych oryginalnych, które są wykonane z naturalnej skóry, nie przemakaja i trzymają ciepło tak, że jak na dworze jest -15, to spokojnie można sobie założyć tylko bawełniana skarpetke. Jak oceniacie te buty przez pryzmat podróbek z auchan za 15 ziko to nawet mi was nie żal
@MagnitudeZero: czy Ty sugerujesz, że przy naszych polskich hardkorowych mrozach -5 *C dziewczynom będzie zimno w butach jak po lewej? Zdajesz sobie sprawę, że one sięgają za kolano?
@agaja szersza lydka?? To jest problem? O.o a haluksy, obolałe stopy, utrudnione chodzenie po śniegu, koslawy chodnik, zły wpływ na kręgosłup, to żadnej baby nie powstrzyma?? Ja chyba jestem jakaś chora, ale takie szpile to IMO kalectwo I nadają się najwyżej dla dziwki albo do łóżka o.o
@MagnitudeZero No nie wiem, te po prawej sa na platformie i mają grubsza podeszwe, wbrew pozorom może być w nich cieplej, z autopsji wiem, ze plaskie buty to zimne stopy
czy Ty sugerujesz, że przy naszych polskich hardkorowych mrozach -5 *C dziewczynom będzie zimno w butach jak po lewej?
@Paladin_Woodrugh: To sugeruję. Nie wyglądają na ciepłe zimowe buty. A zima potrafi czasem zaskoczyć. Myślę o takich zimach jaką mamy teraz, gdzie temperatury sięgają aż do -15C albo więcej. Serio myślisz, że bym bóldupił o bez śniegową zimę z temperaturami 5-10C na plusie? Nie znosze kobiet, które przekładaja modę nad wygodę.
@Lissa: A to z kolei co innego. Zwyczajnie nie potrzebujesz. Domyślnie chodziło mi o kobiety, które tak chodzą po zimowych ulicach i nie mają auta a wiec wszędzie docierają na piechotę lub autobustem (ale nawet wtedy muszą jakiś dystans pokonać przecież).
@nini a ja mam to w dupie :] dwie pary emu, jedna ugg i całą zimę cieplutko. Nie chcesz oglądać to nie patrz. Atencji już nie szukam to raz a dwa chyba by mnie musiało nieźle p---------ć żebym przy obecnej ślizgawicy w szpilach chodziła, jeszcze w ciąży xDDD
@maniek_ hm coś chyba w tym jest. Mam chlopaka i nie szukam bolca na boku, a dzisiaj właśnie PRAWIE zrobiłam zdjęcie lasce która mi się spodobala na ulicy. Oczywiście po to żeby kupić sobie podobne ciuchy ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_AwsdLqAQCFksKm6TCKKHwCEv0UaYEBOl.jpg
PobierzA pptrafiłam w nich bardzo ładnie tuptać, nie jak t-rex
@Paladin_Woodrugh: To sugeruję. Nie wyglądają na ciepłe zimowe buty. A zima potrafi czasem zaskoczyć. Myślę o takich zimach jaką mamy teraz, gdzie temperatury sięgają aż do -15C albo więcej. Serio myślisz, że bym bóldupił o bez śniegową zimę z temperaturami 5-10C na plusie? Nie znosze kobiet, które przekładaja modę nad wygodę.
Atencji już nie szukam to raz a dwa chyba by mnie musiało nieźle p---------ć żebym przy obecnej ślizgawicy w szpilach chodziła, jeszcze w ciąży xDDD
@Kwagga: wyobraz sobie, ze to moze byc problem w przypadku wysokich kozakow - i nie tylko takich, jak na zdjeciu.
Komentarz usunięty przez autora