Tylu ludzi ile na tym serwerze https://elysium-project.org/ to ja nawet na globalu nie widziałem. Polecam mirki ten serwer, to reaktywacja Nostalriusa, gra się o niebo lepiej niż na globalu który stał się dennym klikaczem gdzie od 15-100 można wbić siedząc w mieście i tylko klikając na dungeon findera. Tutaj nie ma tak łatwo, klasyczna Vanilla gdzie nawet przy wykonywaniu questów trzeba szukać czasem informacji w internetach gdzie iść bo nie ma markerów na mapce tak jak w nowym wowie, a żeby zdobyć mounta trzeba coś więcej niż rozegrać partyjkę w Hearthstone na tym samym koncie BattleNet. To moja pierwsza przygoda z Vanillą bo na Globalu grałem dopiero od WoD i śmiało mogę powiedzieć że już tam abonamentu nie wykupię bo i nie ma po co. Polecam realm Zeth'Kur, powstał wczoraj więc wszyscy zaczynali od zera, na inne nie ma co wbijać, na elysium nawet się nie dostaniecie bo kolejki po 2-4 godziny. Klient zajmuje jakieś 5 gb pamięci. #wow #worldofwarcraft #nostalrius #elysium #gry #mmorpg
@pandapl: jest fajnie (。◕‿‿◕。) tak zaludniony świat ma dużo więcej uroku i od razu przypomina mi się Giran z L2 sprzed 8-10 lat gdzie ludzi było tylu że aż komputer łapał zawieszkę. Wolę mieć problem ze zrobieniem questa kiedy mi ktoś mobki podkrada niż problem z klimatem kiedy na drogach pustki i tylko czasem jakiś npc się nawinie :P Zresztą ludzi tylu że
@Qiudo: Na globalu również można spotkać wiele levelujący osób i nie są to odosobnione przypadki. Ostatnio levelowałem sobie postać -Horda ofc ( ͡°͜ʖ͡°) - i co chwilę kogoś mijałem, kogoś brałem do party do zrobienia wspólnych questów, do ubicia jakiegoś mini bossa czy wejścia na wspólnego dunga (wszystko z osób, które akurat expiły w okolicy).
Tutaj nie ma tak łatwo, klasyczna Vanilla gdzie nawet przy wykonywaniu questów trzeba szukać czasem informacji w internetach gdzie iść bo nie ma markerów na mapce tak jak w nowym wowie, a żeby zdobyć mounta trzeba coś więcej niż rozegrać partyjkę w Hearthstone na tym samym koncie BattleNet. To moja pierwsza przygoda z Vanillą bo na Globalu grałem dopiero od WoD i śmiało mogę powiedzieć że już tam abonamentu nie wykupię bo i nie ma po co.
Polecam realm Zeth'Kur, powstał wczoraj więc wszyscy zaczynali od zera, na inne nie ma co wbijać, na elysium nawet się nie dostaniecie bo kolejki po 2-4 godziny.
Klient zajmuje jakieś 5 gb pamięci.
#wow #worldofwarcraft #nostalrius #elysium #gry #mmorpg
A co do ludzi w miastach - teraz każdy
ludzie kochaja to grę, poprostu.
źródło: comment_CPmXVsTqnro9SMqkOigj2tRN3dqHXYMJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora