Aktywne Wpisy

Bananada +12
Ja kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz
psspspspsp +18
zimno mi to idę spać
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bagatelizowanie przez rząd ustami Ministra Zdrowia problemu smogu to zdrada, sabotaż, antypolonizm? Głupota, węglofilia? Jak to nazwać?
Komentarz usunięty przez autora
http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1337909,NIK-alarmuje-Polska-ma-najgorsze-powietrze-w-Unii
Minister Grabowski dodaje, że Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej prowadzi
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater: Ktoś uchwałę o zakazie palenia paliwami stałymi musiał zaproponować, żeby PiS mógł być przeciwny. No i program wymiany pieców musiał istnieć,żeby Pis go zakończył.
Nie wiem czemu zrównujesz robienie za mało, ale w dobrym kierunku, z robieniem nawet nie niczego, tylko czegoś w przeciwnym kierunku (zamykanie istniejących programów, wspieranie węgla jako paliwa).
Jeśli z PO robisz czarny charakter, to jak nazwać teraz PiS?
@Cheater: Nikt nie wie, bo wcześniej nawet nie było porządnych pomiarów. I możliwe, że za chwilę też nie będzie bo to szkalowanie narodu.
@MKULTRA: Wątpliwe nawet to (tak jawnego łamania konstytucji nie było w ciągu ostatnich 25 lat), ale czy ty faktycznie nam rekomendujesz rząd PiS tym, że w ciagu roku zrobił NAJWYŻEJ tyle s-----------a, co WSZYSTKIE INNE (z PiS-LPR-So i AWS, jak sądzę) przez ostatnie 25 lat
@Cheater:
Szybki risercz pokazuje 50k do 43k dla palenia. Więc bardzo porównywalne.
Szkoda, że prawica nie zadaje takich pytań jeśli chodzi o zagrożenia związane z uchodźcami? :-)
@stekelenburg5: Robiła za mało, ocknęła się za późno - ale też cokolwiek robili, było szkalowane przez PiS i Solidarność, bo wungiel.