Wpis z mikrobloga

I da się robić inaczej, ale nasze społeczeństwo

@anczej_bulwa: nasze społeczeństwo dla którego prawdopodobieństwo że pradziadek był analfabetą jest przeogromne i które daje się wkręcić w wojnę plemienną niczym tutsi i hutu nie można ogarnąć innaczej niż siłowo.
  • Odpowiedz
@flapjack: no to jest akurat imo rozsądne działanie. Nie ma sensu wprowadzanie zakazów ogólnokrajowych, skoro problem nie dotyczy całego kraju. Uprawnienie samorządu do tej decyzji wydaje się optymalne.

A KPOP który sam przecież wrzuciłeś? To też jest nic?
  • Odpowiedz
@Cheater: śmieszku, nikt nie mówi, że Radziwił nie ma racji co do fajek, więc przestań się już spuszczać nad tym, że wyczytałeś w jego wypowiedzi coś prawdziwego. Może jeszcze go mam obwołać wybitnym ministrem zdrowia, bo widzi problem palenia tytoniu...
  • Odpowiedz
ale cumplu odpowiedz co ma minister zdrowia do jakości powietrza?

@MKULTRA: No jeśli minister zdrowia mówi że to teoretyczny problem, w domyśle bez większego znaczenia dla zdrowia Polakow, to po co inni ministrowie mają coś z tym robić? Nie rozumiesz tego?
  • Odpowiedz
I da się robić inaczej, ale nasze społeczeństwo jest zbyt głupie, żeby to rozumieć i tego chcieć.

@anczej_bulwa: Część nie jest. Trudno powiedzieć jaka (zwolennicy brania za mordę nie są ograniczeni do PiS), ale myślę jakieś 40-50% rokuje.

Plusem PiSu jest że bierze wszystko za mordę, bo nie da się inaczej nic
  • Odpowiedz
@Andreth: a props częściowo wolnych wyborów to doczytaj sobie jak wyglądała transformajcja ustrojowa w inncyh państwach satelickich zsrr. polska farsa była ewewnementem
  • Odpowiedz
to mnie właśnie w opozycji w-----a najbardziej. pogarda wielkomiejskich inteligentów dla całej reszty.

@MKULTRA:, Jak ja nienawidzę jak masz rację...
Ale jest jeszcze Razem.
  • Odpowiedz