Aktywne Wpisy

Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Bagatelizowanie przez rząd ustami Ministra Zdrowia problemu smogu to zdrada, sabotaż, antypolonizm? Głupota, węglofilia? Jak to nazwać?
@anczej_bulwa: nasze społeczeństwo dla którego prawdopodobieństwo że pradziadek był analfabetą jest przeogromne i które daje się wkręcić w wojnę plemienną niczym tutsi i hutu nie można ogarnąć innaczej niż siłowo.
A KPOP który sam przecież wrzuciłeś? To też jest nic?
Komentarz usunięty przez moderatora
@MKULTRA: No jeśli minister zdrowia mówi że to teoretyczny problem, w domyśle bez większego znaczenia dla zdrowia Polakow, to po co inni ministrowie mają coś z tym robić? Nie rozumiesz tego?
Komentarz usunięty przez moderatora
@anczej_bulwa: Część nie jest. Trudno powiedzieć jaka (zwolennicy brania za mordę nie są ograniczeni do PiS), ale myślę jakieś 40-50% rokuje.
@Andreth: nie ma takiej części społeczeństwa. to mnie właśnie w opozycji w-----a najbardziej. pogarda wielkomiejskich inteligentów dla całej reszty.
masz poczytaj sobie
http://nowadebata.pl/2016/12/15/spoleczna-genealogia-inteligencji-polskiej/
@MKULTRA:, Jak ja nienawidzę jak masz rację...
Ale jest jeszcze Razem.