Aktywne Wpisy

NightRock +43
Powiedzcie mi, jak rozwiązać taki problem.
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę

rafalmmx +826
Poczta Polska to jest wyższy poziom abstrakcji, mam nadzieję, że wkrótce ten byt pierdzielnie a na jego miejscu powstanie coś normalnego i ludzkiego.
Listonosz który dostarcza listy w mojej okolicy złamał klucz do klatki więc jakoś ostatnio zawsze dzwoni do mnie przez domofon bo wie, że rano jestem w domu i mu otworze. Wczoraj też dzwonił żebym go wpuścił, zrobiłem to a ten mi zostawił w skrzynce awizo na list. #!$%@? mać!
Listonosz który dostarcza listy w mojej okolicy złamał klucz do klatki więc jakoś ostatnio zawsze dzwoni do mnie przez domofon bo wie, że rano jestem w domu i mu otworze. Wczoraj też dzwonił żebym go wpuścił, zrobiłem to a ten mi zostawił w skrzynce awizo na list. #!$%@? mać!

Bagatelizowanie przez rząd ustami Ministra Zdrowia problemu smogu to zdrada, sabotaż, antypolonizm? Głupota, węglofilia? Jak to nazwać?
@Andreth: Nie wiem co ewoluowało w twoich poglądach. Wojny plemienne trwają i będą trwało dopóki nie powstanie jakaś normalna formacja polityczna. Najbardziej z boku w tej chwili stoi Kukiz. Reszta ustawiła się po określonych stronach barykady i nie odpuści ani o jotę. Chodzi im jedynie o władzę.
@ediz4: niestety masz dużo racji. trzeba polecieć na camino i zlecić im skolnowanie zandberga.
@ediz4: ten sam kukiz, który od kilku dni żyje wycieczką Ryśka i wypłatą dla Rzeplińskiego, która należała mu się z urzędu?
+ jak zwykle memki poniżej godności ludzkiej.
źródło: comment_fy4RFtmWxNJoJMxNdGx1MrAjpjkrgZiW.jpg
PobierzKPOP jest krokiem w dobrą stronę, ale podjętym za późno, a ustawa, choćby najlepsza, nie ma żadnej wartości jeśli nie przekłada się na realne decyzje. Trzeba trzymać kciuki za realizację KPOP żeby nie stał się kolejnym kawałkiem makulatury
@terion: Ty tak na poważnie? Ministerstwo środowiska przestanie zajmować się
@terion: wystarczą mi ich rakowe memy z fejsa. Kukiz przynajmniej ma odchyły wolnorynkowe a nie socjalistyczne.
@flapjack
Nie że większy, tylko że zanieczyszczenie to problem teoretyczny. I to nie był przypadek, to się wpisuje w całościową politykę PiS. Uznawanie OZE i cyklistów za lewackie wynaturzenie, zamykanie programów walki ze smogiem, głosowanie przeciw ustawie antysmogowej, długoterminowe plany promowania węgla.
@ediz4: a, tych wichrzycieli od Sorosa i Balcerowicza?
jak to w końcu wyszło z fundacją Kukiza i dotacją, bo nie śledziłem?
@ediz4: Jak dla kogoś progresywne podatki to kradzież, to ciezko o pole.do dyskusji.
@stekelenburg5: Chrurchill approves!
źródło: comment_oyiQH2xUXAYA7OZV3R767f0LSMzeDJL0.jpg
Pobierz@nie_jem_grzybow: ja też nie bo mi to lata. Zwrot wydatków a dotacje to dwie różne sprawy.
Od rządzących oczekuję realizacji przytoczonego już tutaj programu KPOP
@flapjack: Myślisz, że PiS w samorządzie będzie głosował inaczej niż PiS w sejmie (hint: prawie cały PiS był przeciwny ustawie antysmogowej)
@flapjack: Sprezentujesz jakiegoś linka? Jestem na telefonie a pierwszy search w google niczego nie pokazuje
http://energetyka.wnp.pl/ogloszono-krajowy-program-ochrony-powietrza,257092_1_0_0.html
https://www.mos.gov.pl/fileadmin/user_upload/mos/srodowisko/lesnictwo/KPOP_do_roku_2020.pdf
Nie wiem jak PiS będzie głosował w samorządzie - najpierw temat w ogóle musi pojawić się na obradach, a propozycje jak wiadomo może zgłosić każdy. Czekam więc na informacje jakie kroki podejmą samorządy regionów o najgorszym powietrzu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@MKULTRA: Nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora