Aktywne Wpisy
WielkiNos +335
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Metylo +249
Typowy stary pierdziel nigdy nie zapomni dodać, że on miał gorzej xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Mam za zadanie napisać program który sumuje cyfry w tekście podanym przez użytkownika, łatwa sprawa niby... Ale doszedłem do tego, że program wypisuje mi "wyłapane" cyfry, jednak mam chwilowy zanik wszystkiego... Nie wiem kompletnie teraz jak je wziąć i dodać do siebie (cyfry które mi wypisuje).
Zdjęcie z kodem i w spoilerze link do githuba (chodź tutaj kody prawie w ogóle nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º) ).
Jestem na etapie, że 6+2=52 :D Blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jeśli właśnie potrzebujesz cyfr, to możesz np. każdego chara parsować na inta, i jeśli prasowanie się uda to dodawać do sumy.
Problem właśnie mam taki, że kompletnie zaplątałem się w takim czymś i im bardziej kombinuje (choć w tym wypadku ktoś doświadczony może zacząć zataczać się ze śmiechu - co tu kombinować? :P) tym bardziej dostaje rzeczy z kosmosu :D.
Dzięki @fegwegw, @nuker92 i @razornfs za pomoc i z dedykacją dla @veranoo - zmieniłem "słowo" :D ( ͡° ͜ʖ ͡°).