Wpis z mikrobloga

właśnie wróciłem z sylwestra jako muzykant i przeraża mnie ilość osób kochających disco polo... zagraliśmy wehikuł czasu, następnie ale w kolo jest wesolo po czym przyszli imprezowicze i kazali grac tylko disco polo. to jest k---a dramat, ludzie nie umieją/nie chcą się bawić przy czymś innym jak disco polo... tfu

#gownowpis
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miracless: Głupoty gadasz OPie, myśmy wczoraj DJowali i ludzie się świetnie bawili do muzyki New Order, Kool & The Gang, Zappa & Rogera, Bowiego, Queen, Morodera i Hall and Oates. Próśb o disco-polo nie stwierdzono.

• Odpowiedz
@Frank_Parker: na wesela i potańcówki nie chodzę, m. in. z powodu gównianej muzyki właśnie. Na urodziny da się przyjść, złożyć życzenia, zjeść coś, wypić i wyjść zanim się towarzystwo napije na tyle żeby śpiewać gówniane przyśpiewki w stylu "Hej sokoły"
  • Odpowiedz
wiesz jak to jest w dzisiejszych czasach...

Słuchasz disco polo? ... no k---a co Ty p------o.

Później pierwszy leci ba parkiet XD

@kasztii: Ciągle czytam o takich w internecie, a do tej pory nie spotkałem ani jednego takiego hipokryty.
  • Odpowiedz
@MrFisherman: Zbytnio skacowany żeby czytać ze zrozumieniem? Mowa o piosence "Wehikuł Czasu", a nie "W----y", to primo. Ogólnie to beka z kuca muzyka, którego wynajęto na Sylwka po to by zabawiał gości muzyką, a on złapał ból d--y o to, że nie przypadł im do gustu jego ulubiony, swoją drogą gówniany, wykonawca. To tak jakby Cię ktoś zaprosił na imprezkę techno jako DJa i zacząłbyś puszczać Peję czy Tigera Bonzo,
  • Odpowiedz
@MrFisherman:

niby dlaczego jest dramatem?

Musiałbyś zapytać Ryśka. Niestety nie żyje.

A zresztą lepiej nic nie mów skoro wyżej stawiasz disco polo niż
Dutch - @MrFisherman: 
niby dlaczego jest dramatem?
Musiałbyś zapytać Ryśka. Niestet...
  • Odpowiedz
@MrFisherman: Nie, Ty bardzo Cię proszę czytaj ze zrozumieniem. Bo ja już odpowiedziałem na Twoje pytanie (n------n śpiewający o swoich menelskich perypetiach to dramat). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dutch: Zignoruj tego gościa. Do mnie też się przysrał bo uważam, że Dżem to dno. Chyba jakiś fanboj muzyczki dla narkomanów i bejów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
właśnie wróciłem z sylwestra jako muzykant i przeraża mnie ilość osób kochających disco polo...

@miracless: I to jest polski paradoks, bo podobno nikt nie słucha disco polo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@Rimfire: tutaj to już Ty obrażasz, ja nigdzie Ci nie ubliżyłem, właśnie pokazujesz swój poziom nie podając argumentów a obrażając :) Ty uważasz że Dżem to dno a ja że Disco polo to nie muzyka i git.
  • Odpowiedz
@MrFisherman: ja tez Dzemu nie lubie.
Nie, ze odczuwam jakies mocno negatywne odczucia wzgledem ich utworow, ale w najlepszym razie są mi one mocno obojetne.Nie leży mi po prostu ich styl.
Owszem, discopolo lubie, ale lubie tez metal (głownie power oraz symfoniczny), muzyke klasyczna, poezje spiewana, latino, muzyke taneczna z lat 70/80, folk i wiele innych - nie ograniczam sie do konkretnego gatunku. Bardziej zalezy i na tym, aby utwory byly melodyjne
  • Odpowiedz
@agaja ja nie lubię tego tak samo jak Enej tak smakuje życie bo tak się biega a nie tańczy :)
Tak poza tym to staram się tańczyć do wszystkiego bo lubię. Nawet chodziłem 2 lata do szkoły tanecznej ( ),
  • Odpowiedz
@maniek_: a no za Enejem to ja tez nie przepadam w sumie faktycznie, tu sie zgodze :D
Ej to jak tancujesz, to dajesz, lecimy!
Bedzie taki kawalek posylwestrowo? :>
agaja - @maniek_: a no za Enejem to ja tez nie przepadam w sumie faktycznie, tu sie z...
  • Odpowiedz
a ból d--y mam o to, że społeczeństwo chamieje, że liczy się coraz prostsza rozrywka coraz prostszymi sposobami, wóda disco polo i heja.

@anenya: kompletna bzdura, ludzie od zawsze bawili się na imprezach przy prostej, skocznej muzyce. Bajm to jest muzyka bardziej do śpiewania i wygłupów, niż tańczenia. Szczerze nie wydaje mi się, żeby akurat Bajm prezentował jakiś kunszt muzyczny. Równie dobrze ktoś kto słucha "ambitniejszej", dużo wyrafinowanej muzyki mógłby
  • Odpowiedz