Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#gownowpis
@kasztii: Ciągle czytam o takich w internecie, a do tej pory nie spotkałem ani jednego takiego hipokryty.
Musiałbyś zapytać Ryśka. Niestety nie żyje.
@miracless: I to jest polski paradoks, bo podobno nikt nie słucha disco polo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, ze odczuwam jakies mocno negatywne odczucia wzgledem ich utworow, ale w najlepszym razie są mi one mocno obojetne.Nie leży mi po prostu ich styl.
Owszem, discopolo lubie, ale lubie tez metal (głownie power oraz symfoniczny), muzyke klasyczna, poezje spiewana, latino, muzyke taneczna z lat 70/80, folk i wiele innych - nie ograniczam sie do konkretnego gatunku. Bardziej zalezy i na tym, aby utwory byly melodyjne
Tak poza tym to staram się tańczyć do wszystkiego bo lubię. Nawet chodziłem 2 lata do szkoły tanecznej (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Ej to jak tancujesz, to dajesz, lecimy!
Bedzie taki kawalek posylwestrowo? :>
@anenya: kompletna bzdura, ludzie od zawsze bawili się na imprezach przy prostej, skocznej muzyce. Bajm to jest muzyka bardziej do śpiewania i wygłupów, niż tańczenia. Szczerze nie wydaje mi się, żeby akurat Bajm prezentował jakiś kunszt muzyczny. Równie dobrze ktoś kto słucha "ambitniejszej", dużo wyrafinowanej muzyki mógłby