Wpis z mikrobloga

@agaja za szybko troche, chociaż lubię te salsy i rumby.
Poza tym już nie jestem z tą dziewczyną z którą się uczyliśmy, więc już za często nie ma okazji.
@cynamonowa no cóż, mam całkowicie odmienne zdanie na ten temat. Prości ludzie szukają prostych rozrywek a z tym się chyba zgodzisz, że muzyka disco polo jak najbardziej do nich należy. Nie znam nikogo z trzycyfrowym IQ kto by z własnej, nieprzymuszonej woli puszczał sobie disco polo. Co do Bajmu - nie należą do zespołów, których słucham na co dzień, ale utwory z lat osiemdziesiątych jak najbardziej się nadają do zabawy - Józek
@anenya: mówisz, jakbyś ty, słuchająca Bajmu do tych prostych ludzi nie należała. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja chociaż uwielbiam sztukę, chodzę do opery, czy na koncerty w filharmonii, sama jestem wybitnie nieutalentowana muzycznie - i ja nie mam żadnych problemów z disco polo (chociaż na co dzień nie słucham), lubię proste melodyjki, wpadające w ucho - teksty to już inna historia. Korona mi z głowy nie spadnie
@anenya:

a ból dupy mam o to, że społeczeństwo chamieje, że liczy się coraz prostsza rozrywka coraz prostszymi sposobami, wóda disco polo i heja. Kiedyś to była domena zabaw w remizach a teraz disco polo włazi w każdy kąt. Mnie to smuci.

Bzdurna diagnoza. Jak wiadomo chłop pańszczyźniany chadzał na sztuki Moliera, robol w Cegielskim nucił pod nosem Verdiego, a Janusz na wiecach Olka w '90s podrygiwał do Sroki Złodziejki Rossiniego.
Pobierz Dutch - @anenya: 
 a ból dupy mam o to, że społeczeństwo chamieje, że liczy się coraz...
źródło: comment_ozOwV1r54qHiYgPfvC00y3wt9GXqRemk.jpg
Nie znam nikogo z trzycyfrowym IQ kto by z własnej, nieprzymuszonej woli puszczał sobie disco polo.

@anenya: to,ze nie znasz, nie znaczy, ze takich ludzi nie ma. Wszystko jest dla ludzi i wywyzszanie sie tylko dlatego, ze slucha sie tej, czy innej muzyki jest bardzo słabe.
Są wazniejsze wyznaczniki inteligencji i wartosci czlowieka, niz tylko to, jakiej muzyki slucha...