Aktywne Wpisy
jmuhha +73
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
SzubiDubiDu +193
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
#gownowpis
@szpongiel: Może usprawiedliwia ich to, że zapłacili OP i ten ma grać to co oni chcą??
Ja jednak piszę o samym 'chceniu'. Nic nie usprawiedliwia chcących disco polo. Są podludźmi.
Ta pogarda dla ludzi, tylko dlatego, że mają inny gust muzyczny... żałosne.
@durielek: Oho, kolega zorientowany bardzo mocno widzę. Takie zespoły muzyczne grające na sylwestrach czy weselach grają cudze piosenki, bo oni grają dla prostych ludzi, którzy raczej nie słuchają muzyki innej niż radiowe ścierwo. Jakbyś zaczął #!$%@?ć artyzm, to efekt mógłby być odwrotny do zamierzonego. A czemu ktoś
No chyba ze twierdzisz ze Adele dla odmiany tez czasem gra za 2 tysiace majteczki w kropeczki na keyboardzie do kotleta xD
Yyyy. Mogą mieć własne brzmienie, ale jak chcą mieć klientów na takich imprezach to muszą być albo zajebiście popularni, żeby dosłownie ogromne masy ludzi to brzmienie znały i akceptowały, albo muszą to brzmienie schować do kieszeni na inną okazję.