Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Lvl 25, mieszkam z rodzicami, wstydze sie nagle wyjsc z domu i umawiac z rozowymi bo przeciez od zawsze siedzialem w domu z laptopem obok, mam jakas blokade psychiczna. byloby milion pytan, gdzie idziesz, z kim, a mnie to meczy. W wakacje planuje kupic mieszkanie o ile wszystko dobrze pojdzie finansowo, wtedy bede mial luz, teraz nawet jak rozowy przyjdzie, to mam tylko pokoj bez drzwi, rozowe nie lubia takich gosci mimo, ze biedny nie jestem. Mam tez stary samochod z 2000 roku, nie potrzebuje lepszego bo malo jezdze, w oczach rozowych wygladam jak biedak. Mam wiele zainteresowan, jestem 4/5/10, w ladnych ubraniach moze i 6, a moze nie, nie wiem

#gorzkiezale #zwiazki #przegryw #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 15
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak umów się z jakąkolwiek dziewczyną i zacznij jej pierdzielić o tym, że masz samochód itd...Chcesz znaleźć normalną dziewczynę? Czy taką która leci na kasę, samochód itp?
Taki typ człowieka, chciałbym mieć dziewczynę, no ale w sumie to mi się z domu nie chce wyjść i szukać, a może sama przyjdzie i zapuka do drzwi...
Wyjście jest proste: umawiasz się z laską (obojętnie czy to koleżanką czy znalezioną przez różne