sveg sveg 24.12.2016, 07:37:32 2 + https://www.reddit.com/r/gwent/comments/5k05b6/queensguard_bran_a_guide_on_how_to_play_skellige/?st=ix2wgmgk&sh=9a11c816talia skellige opierajaca sie na Strazy krolowej i buffowaniu sily bazowej. Bardzo ciekawe i skuteczne podejscie. Moze zainteresuje ona malkontentów płaczących, że hurr durr nerf skellige.Gdybym miał Cerys i Koral to bym przetestował sam.#gwint
epi epi 24.12.2016, 08:09:38 0 + @sveg: brzmi ciekawie, ale talią niszczącą z radowidem i tak się całą planszę wyczyści :PPokaż spoilerPokaż spoiler
epi epi 24.12.2016, 08:23:35 1 + @sveg: nie tylko ja taką gram ;)zabawny jest pojedynek, gdy się dwie takie spotkają :D
radd00 radd00 24.12.2016, 10:02:34 0 + @epi: Najlepsza gra jaką miałem, była właśnie przeciwko Radowidowi z dwoma Villentretemerthami jako Eithne dwa pacze temu.@sveg: Właśnie widziałem wczoraj ten deck na Reddicie i muszę mu dać szansę. Muszę tylko nazbierać na Koral i Króla Żebraków.
epi epi 24.12.2016, 10:04:45 0 + @radd00: lubię, gdy przeciwnik ma tez villena, bo wtedy wykorzystuję go przeciw niemu ;)a w kolejnej rundzie rzucam swojego ;)
talia skellige opierajaca sie na Strazy krolowej i buffowaniu sily bazowej. Bardzo ciekawe i skuteczne podejscie. Moze zainteresuje ona malkontentów płaczących, że hurr durr nerf skellige.
Gdybym miał Cerys i Koral to bym przetestował sam.
#gwint
zabawny jest pojedynek, gdy się dwie takie spotkają :D
@sveg: Właśnie widziałem wczoraj ten deck na Reddicie i muszę mu dać szansę. Muszę tylko nazbierać na Koral i Króla Żebraków.
a w kolejnej rundzie rzucam swojego ;)