Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +394
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

od 3 lat jestem negatywnie nastawiony do wszystkich androidow, ale musze przyznac ze #apple ten rok temu mogl pozazdroscic aparatu nexusowi. Zdjecia wychodza piekne
predkosc jak na androida..bylem lekko zdziwiony bo calkiem szybko sobie radzil ze wszystkim
wyglad i rozmiar to juz swoja droga, ja nie moglbym miec takiego wielkiego telefonu jak 6p
jestem ciekaw jak np ten android bedzie dzialal za taki rok , bo wczesniej ten ktos kto ma teraz nexusa mial Sony M2 i niezbyt dlugo mu wytrzymal, a ja ostatnio wygrzebalem 5-letniego(?) iphone 4s i jego 2-letniego(?) sony M2 i to jest troche cyrk ale nie dosc ze zdjecia wychodzily lepiej 5 letnim telefonem to predkoscia go mogl zmiazdzyc :D M2 grzal sie po odpaleniu przegladarki...
co chce powiedziec, jak od kilku lat jestem przyzwyczajony do plynnego i zajebistego dzialania iOS to w zyciu chyba bym nie wzial niczego z androidem, jakiby to nie byl telefon. tu czegos ewidentnie brakuje, kazdy telefon ma swoje plusy i minusy ale jak cos chce zrobic na androidzie to poprostu jestem chory... juz o WP nie wspomne bo tam to #!$%@? dostaje po 2 minutach. same animacje miedzy kartami, czy zdjeciami, przyblizanie i oddalanie zdjec, tekstow w przegladarce-no poprostu nie moge na to patrzyc, jak wiem jak to dziala na iosie.
generalnie to chyba szybko z ios nie zrezygnuje,gdzie mam 6s czyli ponad roczny telefon a ciesze sie jak male dziecko z roznych "bajerow" jak 3dtouch czy live photos, ale jak juz naprawde bylbym zmuszony do kupienia czegos innego to chyba jebnalbym te wszystkie firmy i kupil jakiegos #xiaomi ,widzac ceny i parametry tych telefonow. Nie wiem kto normalny jeszcze kupuje jakies flagowe Sony,LG czy HTC jak takie xiaomi oferuje wszystko to samo za w #!$%@? mniej.
Jesli sie myle to poprawcie, nie znam sie az tak. #bojowkaandroid #bojowkaios
@quarox: Widzisz, a to kwestia przyzwyczajenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem Xiaomi Mi5 od pół roku i miałem okazję pobawić (używałem przez tydzień) się iPhonem 6Plus. Powiem Ci, tragedia! Jak miałem coś zrobić, to odnosiłem wrażenie, że wszystko pod górkę, ale jak już miałem zainstalować "Jakdojade" i zobaczyłem, że to jest płatne na iPhone'a, to wymiękłem. Już
@quarox: 5s ma chip A7, 6plus ma A8, taktowanie wzrosło nieznacznie, ale Apple chwaliło się, że wzrost wydajności jest bardzo duży więc nie jest tak jak piszesz.
http://cpuboss.com/cpus/Apple-A8-vs-Apple-A7