@collectiv: Czytałam, że w NiPie się kończą kontrakty i po majorze mieli brać graczy Dignitas, ale z uwagi na wydarzenia weekendowe się cały proces przyspieszył.
@ju_q: Nie wydaje mi się, żeby NIP wymienił cały roster. Właśnie dlatego są tak lubiani i mają taką dużą wartość marketingową, że grają razem już tyle lat jak Virtusi. Może wymienią kogoś, albo dwie osoby. Ale raczej wątpię, żeby całkowicie wymienili roster chyba, że po prostu gracze dojdą do wniosku, że czas się rozejść.
@Mysciak: E tam. To się przecież układa w całość. Wymieniają wszystkich i dlatego Kameleona też się pozbyli z zarządzania ich kontami na wykopie czy reddicie.
A może będzie coś na kształt "we need to go deeper" i gracze NiPu też dostali lepszą ofertę i idą do innej organizacji? ;p
Nie no, żartuję raczej, zobaczymy, co te Konfigi wymyślili...
https://twitter.com/LGBeSports/status/809744714538881025
#csgo
Lubię te teorie spiskowe. ;D
Nie wydaje mi się, żeby NIP wymienił cały roster. Właśnie dlatego są tak lubiani i mają taką dużą wartość marketingową, że grają razem już tyle lat jak Virtusi. Może wymienią kogoś, albo dwie osoby. Ale raczej wątpię, żeby całkowicie wymienili roster chyba, że po prostu gracze dojdą do wniosku, że czas się rozejść.
@Mysciak: E tam. To się przecież układa w całość. Wymieniają wszystkich i dlatego Kameleona też się pozbyli z zarządzania ich kontami na wykopie czy reddicie.
A może będzie coś na kształt "we need to go deeper" i gracze NiPu też dostali lepszą ofertę i idą do innej organizacji? ;p
Nie no, żartuję raczej, zobaczymy, co te Konfigi wymyślili...
@Mysciak: Będzie kilka zmian