Wpis z mikrobloga

Ja miałam idealnie przyklejone mokololo (25zl) na redmi 3 pro, ale w weekend padł mi dotyk, trudno. Wieczorem trochę za bardzo poleciałam w tango i chyba tak się zdenerwowalam że rano całe to szkło zobaczyłam porysowane, ale dobra obojętne, i tak wysyłam na gwarancję to tam dopiero porysują. Po czym telefon po restarcie zaczął działać XD nie polecam
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura: Robisz to tak że kładziesz tą szybkę na telefon, telefon z szybką do mikrofalówki 3 min myk na maksymalne ustawienia mikrofali i problem rozwiązany, a dodatkowo doładujesz baterię. Prawda @Ibuygou?

• Odpowiedz
@Dezynwoltura: Ładnie z------s ()
Ja ściągnąłem 5 szkiełek po 60centow z Ali i zmieniam co kilka miechów, bo i tak mi telefon zawsze spadnie i szkiełko peka/odpryskuje. Swoją drogą to myślałem, że nilikin ma ładne wycięcie na wymiar głośniczka, a wygląda dokładnie jak moje 12x tańsze... W czym jest więc przewaga nilikina nad resztą?
  • Odpowiedz
@ccTV: Właśnie dlatego zamówiłem, żeby się dowiedzieć.
Na pewno cała otoczka robi swoje, ładne pudełko, dobrze spakowane, w środku dwie ściereczki mokra/sucha, taki antystatyczny pasek do zbierania drobin + dwa małe paski, jeden też do zbierania, a drugi do zamontowania, do tego ściereczka z materiału.
Dodatkowo skkło w kształcie kółek o różnych rozmiarach, żeby nakleić na aparat.

W poślizgu może ciut lepsze od Mocolo, palcuje się tak samo jak ono.
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura spirytus jak i benzyna ekstrakcyjna powinny odparować nie zostawiając osadu, chociaż w tym pierwszym trochę wody jest. Ten osad to raczej z tych resztek kleju, czyli niedokładnie umyłeś szybkę, jednak jak zmyjesz całkiem klej to już pewnie nic z tym szkłem nie zrobisz. Teraz jak roztarłeś klej to już pewnie też nie uratujesz.
  • Odpowiedz