Aktywne Wpisy

Umeraczyk +79
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz
Jakimialemlogin +172
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

- Jak nie macie na podwyzki to prosze, skorzystajcie z tego, ale jesli to sie skonczy i nic nie znajdziecie, to autobusy nie wyjada. Powinno na nich podzialac.
Po czym zebrani przytakneli i na tym skonczylo sie spotkanie.
Dodam tylko, ze wszyscy pasazerowie, lacznie ze mna mieli szerokie usmiechy i miny aprobaty dla poczynan kierowcow. Ja mam nadzieje, ze im sie uda cos wskurac.
#postmanstories #uk
-ile było autobusów
-ile było kierowców
-który kierowca jechał którym autobusem
-czy wszyscy pasażerowie mieli ważne bilety
@budyn: No ja liczyłem, że będzie walka w sensie kontakt fizyczny a nie walka o podwyżkę w formie protestu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo nie swoje pieniadze to latwo jest wydawac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@callmemiro Jak pojdzie za tym podyzka dla kierowcow to zniose.
#grammarnazi
@callmemiro autobusy to firmy zewnetrzne z wlasna flota. Wiec raczej to nie oni maja kase z biletow
Komentarz usunięty przez autora
Podejście, które mi się podoba: za mało płacisz, zwalniam się. Wtedy znajdzie się kasa na ewentualne podwyżki żeby zatrzymać pracowników.