Aktywne Wpisy
FernanduSzantusz +85
Chłopaki jesienią głosujemy na Konfederację!!! p0lki i julczyska szczekają a karawana jedzie dalej. Ten ich ból dupska jest piękny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tutaj kilka punktów programu Pana Grzegorza Brauna. Jeśli się zgadzasz zostaw plusika. Niech p0lki i lewactwo widzą, że są nas setki.
1. Socjalizm to kradzież.
2. Aborcja to zbrodnia.
3. Normalna rodzina to podstawa. Nie dla promocji sodomii.
4. Podatki proste i niskie.
5. Kara
Tutaj kilka punktów programu Pana Grzegorza Brauna. Jeśli się zgadzasz zostaw plusika. Niech p0lki i lewactwo widzą, że są nas setki.
1. Socjalizm to kradzież.
2. Aborcja to zbrodnia.
3. Normalna rodzina to podstawa. Nie dla promocji sodomii.
4. Podatki proste i niskie.
5. Kara
#informatyka #elektronika #policja #telefony
Moja babcia zgubiła telefon który jest wyłączony albo bateria w nim padła czy jest możliwość namierzenia telefonu przez policję w takiej sytułacji? Bo ciotka mówi żeby zgłosic to na policje i oni to znajdą. Czy oni znajdą ten telefon?
Moja babcia zgubiła telefon który jest wyłączony albo bateria w nim padła czy jest możliwość namierzenia telefonu przez policję w takiej sytułacji? Bo ciotka mówi żeby zgłosic to na policje i oni to znajdą. Czy oni znajdą ten telefon?
15 grudnia
• Sejm zapowiedział ograniczenia dla dziennikarzy w Sejmie
• Media zapowiedziały następny dzień jako dzień bez polityki, na znak protestu przeciwko zmianom
• Niektórzy dziennikarze pikietują pod Sejmem.
16 grudnia
• Od rana media nie pokazywały żadnych polityków
• Posłowie opozycji każde swoje wystąpienie kończyli słowami ''Wolne Media'' za co dostawali upomnienia od Marszałka
• W końcu marszałek Kuchciński wykluczył posła Michała Szczerbę z PO z obrad za to że wywiesił kartkę ''wolne media''
• Z sali dobiegają głosy wspierające Szczerbę, a Marszałek zarządza przerwę w obradach
• Opozycja zaczęła okupować mównicę i fotel marszałka
• Zaczęli też skandować hasła jak ''Konstytucja'', odśpiewano hymn itp.
• Media powiedziały że nie mogą dłużej milczeć i pokazali co się dzieje.
• Zrobiła się inba, posłowie PiS wyszli z sali plenarnej
• Kaczyński powiedział że oni i tak zrobią co chcą a opozycja ma nic do gadania, standardowa gadka że oni są be a PiS jest cacy
• Opozycja powiedziała że PiS łamie prawo i też właściwie standardowa gadka że oni są cacy a PiS jest be
• Posłowie dostali SMS-y a na tablicy pojawił się komunikat że głosowania przeniesiono do Sali Kolumnowej
• Do sali kolumnowej nie wpuszczono dziennikarzy
• Głosowanie o ustawie deuzbekizacyjnej i budżecie na 2017 zostało przeprowadzone w Sali Kolumnowej z udziałem polityków PiS i kilku od Kukiza poprzez podnoszenie rąk, właściwie nie wiadomo ilu posłów tam naprawdę tak było.
• PAP podała że ustawy zostały przegłosowane
• W międzyczasie zaczęła się inba pod sejmem zorganizowana przez KOD, protestujący zablokowali wszystkie wyjścia z Sejmu
• Wezwano policję do protestujących i pod eskortą Sejm opuścił Jarosław Kaczyński i Beata Szydło
17 grudnia
• Nadal jest inba pod Sejmem, ludzie protestują bo się nie zgadzają z tym jak działa parlament oraz to że ustawy głosowano poza salą plenarną no i doszły do tego jeszcze wolne media.
#sejm #tldr #afera #4konserwy #neuropa #bekazpisu #polityka
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/marszalek-sejmu-byl-gotow-do-mediacji-wycofanie-z-kompromisu-po-wizycie-jaroslawa/186b6sq
@MarianoaItaliano: mnie sie wydawalo, ze o emeryturki idzie i dlatego taka mobilizacja elektroratu sowieckiego ;)
Chodzi o to, że dajesz się bardzo łatwo manipulować. Serio jak można używać niby tak wspaniałego organu jak mózg, by myśleć że to wszystko dotyczy jakiejś ustawy z mediami, gdy od początku było wiadomo, że głosowanie w ten sposób można co najwyżej przełożyć.
@Herubin:
żarty żartami, ale tu widzę normalny wpis, wreszcie.
narracja PiSu od wczoraj to taka, że byli ubecy robią inbę, bo ma dojść do głosowania nad ustawą o emeryturach (totalne pominięcie sprawy wolności dla mediów), a ja już nie wiem co się wyprawia. tu na wypoku wczoraj jakieś normalne dyskusje i w ogóle, rano prawie wszystkie wpisy przeciw
Szczerba został wyrzucony NIELEGALNIE przez Kuchcińskiego. Dlatego opozycja zablokowała mównicę. Następnie przeniesiono obrady sejmu do sali kolumnowej przy czym BEZ posłów innych klubówi. W sali kolumnowej miało zatem odbyć się posiedzenie klubu parlamentarnego. Jako że mają w sejmie większość to teoretycznie mieli kworum. Problem w tym że na sali kolumnowej byli także Kukizowcy. A to już oznacza że nie wpuszczanie posłów opozycji
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ps. Różne formy obstrukcji sejmowej w innych krajach są często legalnym i powszechnie używanym środkiem.
Potem ten komunistyczny ZBOWID straci emeryturki. Hurrrr durrrr #!$%@? PiS zabiera demokracje xDDDDD