Aktywne Wpisy
![drobne_na_taryfe](https://wykop.pl/cdn/c0834752/4bae258478581f3509b4b5dbb3e7910993aa349d30cdf6b8210546ae0981dd53,q60.gif)
drobne_na_taryfe +516
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
![drobnenataryfe - Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie ż...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/076f1f8394da92fdd75490988d00ae90b594ee251b09b82f7f3e0739512cdf7e,w150.jpg)
źródło: temp_file3119468454447058439
Pobierz![delfin000987](https://wykop.pl/cdn/c3397992/delfin000987_4CAbAP4LkH,q60.jpg)
delfin000987 +32
Mam problem z moją różową a raczej z jej psem.
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na
15 grudnia
• Sejm zapowiedział ograniczenia dla dziennikarzy w Sejmie
• Media zapowiedziały następny dzień jako dzień bez polityki, na znak protestu przeciwko zmianom
• Niektórzy dziennikarze pikietują pod Sejmem.
16 grudnia
• Od rana media nie pokazywały żadnych polityków
• Posłowie opozycji każde swoje wystąpienie kończyli słowami ''Wolne Media'' za co dostawali upomnienia od Marszałka
• W końcu marszałek Kuchciński wykluczył posła Michała Szczerbę z PO z obrad za to że wywiesił kartkę ''wolne media''
• Z sali dobiegają głosy wspierające Szczerbę, a Marszałek zarządza przerwę w obradach
• Opozycja zaczęła okupować mównicę i fotel marszałka
• Zaczęli też skandować hasła jak ''Konstytucja'', odśpiewano hymn itp.
• Media powiedziały że nie mogą dłużej milczeć i pokazali co się dzieje.
• Zrobiła się inba, posłowie PiS wyszli z sali plenarnej
• Kaczyński powiedział że oni i tak zrobią co chcą a opozycja ma nic do gadania, standardowa gadka że oni są be a PiS jest cacy
• Opozycja powiedziała że PiS łamie prawo i też właściwie standardowa gadka że oni są cacy a PiS jest be
• Posłowie dostali SMS-y a na tablicy pojawił się komunikat że głosowania przeniesiono do Sali Kolumnowej
• Do sali kolumnowej nie wpuszczono dziennikarzy
• Głosowanie o ustawie deuzbekizacyjnej i budżecie na 2017 zostało przeprowadzone w Sali Kolumnowej z udziałem polityków PiS i kilku od Kukiza poprzez podnoszenie rąk, właściwie nie wiadomo ilu posłów tam naprawdę tak było.
• PAP podała że ustawy zostały przegłosowane
• W międzyczasie zaczęła się inba pod sejmem zorganizowana przez KOD, protestujący zablokowali wszystkie wyjścia z Sejmu
• Wezwano policję do protestujących i pod eskortą Sejm opuścił Jarosław Kaczyński i Beata Szydło
17 grudnia
• Nadal jest inba pod Sejmem, ludzie protestują bo się nie zgadzają z tym jak działa parlament oraz to że ustawy głosowano poza salą plenarną no i doszły do tego jeszcze wolne media.
#sejm #tldr #afera #4konserwy #neuropa #bekazpisu #polityka
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/marszalek-sejmu-byl-gotow-do-mediacji-wycofanie-z-kompromisu-po-wizycie-jaroslawa/186b6sq
@MarianoaItaliano: mnie sie wydawalo, ze o emeryturki idzie i dlatego taka mobilizacja elektroratu sowieckiego ;)
Chodzi o to, że dajesz się bardzo łatwo manipulować. Serio jak można używać niby tak wspaniałego organu jak mózg, by myśleć że to wszystko dotyczy jakiejś ustawy z mediami, gdy od początku było wiadomo, że głosowanie w ten sposób można co najwyżej przełożyć.
@Herubin: