Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, ale #!$%@? końcówka roku się szykuje. Prawie 25 lvl here, wieczne #tfwnogf. Mój młodszy o 3 lvle brat, też spierdox, znalazł sobie loszkę. Ma ją przyprowadzić w drugi dzień świąt, a potem jadą gdzieś na sylwestra razem.
Już widzę te symfonię #!$%@?, którą wszyscy będą odgrywać w moją stronę... Co prawda rodzice nigdy nie pytali się o loszki, ale pewnie w głębi duszy mają mnie za spierdona i obawiają się o mój los, tak jak w tym wpisie w którym mirek wrzucił na tapetę jakąś randomową loszkę i skłamał rodziców wmawiając im posiadanie loszki. Tym bardziej tracę w ich oczach, bo z "karierą", pracą u mnie ciężko było do tej pory. Rodzice to jeszcze nic, ale babcie, ciotki i wujki - oni to będą #!$%@?ć "Hehe anon dzie twoja dziewoja", "Co ty jakiś pedał jesteś hehe" itp. Całe szczęście wspólnej wigilii z nimi nie obchodzę, najwyżej na dzień później jak kilka osób przyjedzie to się pośmieją. No i jeszcze znajomi, koledzy. Nie wiem czy ich nazwać kolegami, bo moja inteligencja emocjonalna kuleje, ale znam się z nimi od małego, są z mojej okolicy, wychodzimy czasami na jakieś piwka czy też do kogoś pograć na konsoli. Kiedyś coś tam się chichrali że nie ruchałem, ale to rzadko i dosłownie przez chwilę; teraz pewnie będą #!$%@?ć "Wiesz co Mati, musimy teraz znaleźć anonowi dziewczynę".
Najbardziej obawiam się teraz tego, że poprzez planowaną wyprowadzkę pogrążę się w oczach innych. Myślałem o przeprowadzce do dużego miasta na początku roku, bo zadupie here, ale miałem to załatwić po cichu i postawić wszystkich przed faktem dokonanym. Mam trochę siana na pierwszy miesiąc, więc jakoś to będzie na początek. Tylko co z tego, wszyscy będą gadać że się obraziłem i wyniosłem się z powodu śmiania się z mojego #!$%@?, albo że jestem gejem i dlatego #!$%@?łem do miasta.
#gorzkiezale #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Mirki, ale #!$%@? końcówka roku się...
źródło: comment_AZfwVkwOHLNfH4IFYUHvvo9O8FBmnhcp.jpg
  • 9
OP: @erb_: błędów składniowych trochę będzie, bo w necie wszyscy piszą jak chcą i trochę to mi się udzieliło, za to ortograficznych nie powinienem popełniać.
@Blaskun: nie wiem. Faktem jest, że temat seksu i loszek raczej nigdy nie był poruszany w naszych rozmowach. Co innego babka, która od liceum pyta się kiedy się żenię xD
@wyjde_z_przegrywu: części swoich znajomych z okolicy (ale troszeczkę dalszych o tych wyżej opisanych)