@squad: Widzę, że wszyscy mają ten sam problem z wieśkiem, co ja. Ale ja mam coś lepszego. W mojej spółdzielni słabo grzeją w CO, przydałoby się coś takiego, zwłaszcza że mam noworodka na pokładzie i on bardzo nie lubi zimna.
@squad: pewnie zarzutka w #!$%@?, ale co tam, bardziej trafniejszej okazji nie da się trafić: dokładnie teraz jestem na etapie renderingu i mój geforce nie wyrabia z dużymi hdri. Więc jak chcesz wspomóc biednego polskiego artystę to ja chętnie przygarnę :) Jak sobie robisz jaja to przynajmniej sie wyzalę ;_;
@squad gdybyś mi to dał to bym szczerze Ci podziękował. Zmotywowaloby mnie to do tego żeby sobie jakiś komputer złożyć, a od czegoś trzeba zacząć. Pozdro elo za inicjatywę
@squad: poproszę dwie ! jedną zostawię dla siebie ( bo nie mam aktualnie żadnej karty ) a drugą puszczę na rozdajo ! w którym będziesz mógł wziąć udział (✌゚∀゚)☞
@squad: mówią, że jak się zacznie rok tak się skończy, to powiem wam, że to prawda i ogólnie cały rok przejbany xD w swoje 18 urodziny dowiedziałem się, że laska, z którą kręcilem długo przed i w czasie swojej osiemnastki ma chłopaka heh, ale ze że mnie tak #!$%@? to nie powalczylem i się bałem powiedzieć swojego zdania, potem rok był tak zajebisicie pomieszany, że nie wiem co się #!$%@?ło, #!$%@?
@squad: ja mam psujacego sie gtx 660 i brak hajsu na upgrade. jak dostane to zrobie swiąteczne #rozdajo 1 x 660 i 1x 970. I będę dobrym człowiekiem w 2017r (no dobra, do 3 stycznia)
@squad: mógłbym wreszcie postawić porządny setup: wirtualizację na XEN HVM (na NetBSD lib GNU\Linux), z PCI-passthrough, gdzie wydzieliłbym tę kartę do gier. No, i zajebiscie by bylo, bo mam fajną plytę glówną wspierącą VT-d i VT-x, więc idealnie by się spasowalo. Teraz wyobraź sobie jaka wiksa: grasz sobie w GTA V, a w tle irssi i kompilowanie paczek, zabawy z pkgsrc. Żyć nie umierać.
@squad Jak im nie dasz, to mi możesz. Wymieniam właśnie części w komputerze, to mogę oddać swoje (jeżeli mam gorsze, bo w sumie to się nie znam za bardzo :D)
Oddaję bez konkursu 2x gtx970 4GB ddr5 Zotac.
1 reguła trzeba uzasadnić naj lepsze wybiorę
Komentarz usunięty przez autora
Jak sobie robisz jaja to przynajmniej sie wyzalę ;_;
Uzasadnienie:
ja dostanę upgrade, @bartmil555 dostanie upgrade, podwójny wygryw.
@squad: Mam gtx275
chyba że jest głośna to jej nie chcę :P
Komentarz usunięty przez moderatora
@squad: Dostałem NBA od dziewczyny. A moja grafika już jak Sasha Grey - nie ciągnie tych rzeczy od murzynów (╯︵╰,)
My cpu is also bad right there,
I want to play butterfild,
Im not in chesterfield.
#tworczoscwlasna xD
@squad