Aktywne Wpisy

planarize +13
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +4
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

#pcmasterrace #intel #amd
źródło: comment_IlnVQ0JjwIFv8n4hwgO34FBLRUdnz8rQ.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dob3k: Gdzie to wyczytales mistrzu? Na poczatku konferencji zestawiono RYZEN z i7 6900K i szly praktycznie leb w leb, przy nizszym TDP procesora AMD. O ile mnie pamiec nie myli, w tescie, gdzie streamowano gre MMO, to 6700K, podkrecony do 4.5GHz, dlawil sie jak niemowle klockiem lego.
Tak samo zen sr7 jak i 6900k sa w grach slabsze niz 6700k (w wiekszosci gier).
W renderingu czy obrobce grafiki robia z niego miazge ale nie w grach.
Z cena sie machnalem (i to bardzo) piszac "kilkukrotnie drozszy 6800k". Nie wiem czemu myslalem ze 6800k jest drozszy. Myslalem o 6950x najprawdopodobniej.
Oczywiscie ceny mobo z170 tez sa drozsze od tych x99. Dodajac wszystko roznica robi sie wieksza.
Kiedy w gre wchodza operacje wielordzeniowe i wielowatkowe to zen bedzie dobra alternatywa dla x99 ale dla gier tansza i lepsza alternatywa jest 4790k/6700k.
No lepiej nie bedzie nie? Po prostu celuja w inna półkę. Chca odebrac intelowi userow x99 ktorych w stanach jest naprawde naprawde duzo.
@dob3k: Podrzucisz jeszcze raz? Nie przebije sie przez Twoje wpisy na mirko... Btw, widzialem ten o banknocie £5 - zawsze miej na uwadze kod seryjny ( ͡º ͜ʖ͡º). Link ponizej:
http://www.ebay.co.uk/itm/AK47-Bank-of-England-Polymer-5-Five-Pound-Note-Genuine-New-Note-/172363031527?hash=item2821a323e7:g:r-4AAOSwpLNX8s~l
A co do benchu to masz ponizej a link do calego artu TU
źródło: comment_SQbcUB6QtUgnHlQFUm8L9XLK0n15LxCt.jpg
Pobierz@dob3k: Teraz to juz po frytkach. Na poczatku byl hype. Trzeba czekac na AK47 w wydaniu banknotow o innym nominale, ktore maja byc wymieniane w nadchodzacym czasie. £50 z pewnoscia poszlaby za tega kase. Ale zdobyc cos co jest praktycznie poza obiegiem, bedzie graniczylo z cudem.
Dzieki za bench. Pozdro.
@dob3k: Racja, teraz doczytalem. W zasadzie moze zniknac calkowicie...