Aktywne Wpisy

Soothsayer +36
Rozważam wycieczkę do Katowic w sierpnia

ChlopoRobotnik2137 +102
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Cześć,
mam taki problem w angular2. Mam AppComponent , w którego template są router linki i router outlet i tam się wszystko dzieje. Wymyśliłem, że chciałbym zablokować dostęp do całej apki logowanie. W jaki sposób to zrobić? Mógłbym dodać kolejny router link z logowanie i ukryć pozostałe do momentu zalogowania ale domyślam się ze to zły sposób...
Dodatkowo jak obsługiwać poprawnie role użytkowników? Czy powinny być to różne komponenty? Bo ukrywanie np przycisków też nie brzmi dobrze...
co do pozostałych pytań: http://stackoverflow.com/questions/38402776/angular2-routing-canactivate-and-authguard-jwt-with-user-role-parameter