Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Pytanko to wszystkich samotnych z wyboru, stulejarzy i innych piwniczniaków. Jak odpowiadacie, gdy ktoś was pyta lub szydzi, że dlaczego, po co i na co nie macie dziewczyny?
Ja się wam przyznam, że na początku mnie to ruszało, ale teraz mówię cokolwiek: żadna nie spełnia moich wymagań, wszystkie to k---y, lubię chłopców itd. :) W zależności, kto mnie pyta.
"K---y" są dobre na gości, co mają córki na wydaniu :D
"Wymagania", gdy pytają cie inne laski.
"Lubię chłopców" - inne losowe homofobiczne osoby i laski.
Naprawdę i szczerze mnie to j---e, jestem sam z wyboru, ale szukam fajnych pomysłów. Na pewno mnie nie zawiedziecie :)
#stulejacontent #tfwnogf #tfwnobf #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #gownowpis
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Musiałem trochę odpocząć od mirko ( ͡º ͜ʖ͡º)
-najczęściej: "Po co?", powtarzać do znudzenia pytającego
-do natrętnych rozowych: "A co, szukasz bolca?"
-do natrętnych niebieskich: "A co Cię tak to interesuje? Szukasz chłopaka? Przykro mi, ja wolę dziewczyny ( ͡° ͜ʖ
Zaakceptował: Asterling