Aktywne Wpisy

MiniKierownik +31
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
źródło: temp_file508722841007941077
Pobierz
zyd_z_pasji +26
Jezus Maria, jak ja qurwa nienawidzę dzieci. Gówniarze sąsiadów lvl 4 i 6 przeskakują przez płot, żeby pobawić się u nas na podwórku. Tu sobie poskaczą na trampolinie, tam zjadą na zjeżdżalni albo rozwalą dachówki, które były ułożone na kupce do wyrzucenia. Oczywiście, rozmowy z madkom nic nie dają, a jedyne rozwiązanie to chyba tylko mur wyższy od mego, albo drut kolczasty.
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w

źródło: comment_LOU2wseueTwdT0YQBSlXJT77pJnTqggn.jpg
PobierzGuided by the description by evangelist Matthew that it was hard to recognise Jesus from His disciples during his arrest in the Garden of Gethsemane, the scientists extrapolated that Christ had features that were typical of Galilean Semites of His era.
Advertisement
With this in mind, the research team acquired three well-preserved skulls from Jerusalem in Israel, where Jesus lived and preached.
Medical artist Richard Neave from
źródło: comment_sGTVyS59KbO4TxQUfCNvjng8qLQUt8jx.jpg
Pobierzźródło: comment_KGHcThCR3m2CccixWPF8soK1J7Q3hFai.jpg
Pobierzźródło: comment_SLdq87V1AT9U2ooXfJIlUDEFLXOdAIu3.jpg
Pobierzźródło: comment_iaALNkjSTWtlVqEjZMQq5mQYU4c7aKYv.jpg
Pobierzczy piłby coca-colę i korzystał z komputera, czy miałby długie włosy i paszport Izraela?
Na każde pytanie oczekujesz odpowiedzi
Chcesz gotowych recept, oczekujesz nadziei
A co zrobisz, gdy rozkaz zabrzmi groźnie?
Czy będziesz protestował czy podawał gwoździe?
źródło: comment_BYLRzgrXUtLwvRhB6SWGfIn7Ao7fsTaO.jpg
Pobierzźródło: comment_W05ksWZXR5c2aI4VINOATbjlcajQJFHB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_cSbq8OVa1bxviy2QYSfDYoDDvxc7x49H.jpg
Pobierz