Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +55
Promilus +480
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

Może ktoś wie jak to naprawić na patchu 1.31? Cofnięcie do 1.21, użycie moda do naprawy, nadpisanie zapisu, ponowna aktualizacja do 1.31 może zadziałać? Wolę się spytać niż tego próbować bez pewności, bo wymagałoby to przeinstalowania całej gry.
#wiedzmin3
Z-----o mi to troche build bo toksycznosc spadla do max 1 odwaru :-(
---
A, jeszcze dodam, że jak próbuję okrężną drogą usunąć "Moc Aard" z zablokowanego slotu, to przed odświeżeniem okna postaci ostatni slot zamiast wymagania dwóch więcej mutacji ma "wymagany poziom: 9999999".
Wtedy moglem wypic 4 odwary i mutacja jeszcze dawala mi 210% dmg boost i 4k hp z innego talentu.
W tej
Trzeba sie oduczyc talentow i jeszcze raz je wybrac. Bo mimo ze skill aktywny to w NG+ gra tego nie widzi.