Przyszła moja paczka ( ͡º͜ʖ͡º) Bardzo przypadła mi do gustu- słodycze zaraz zjem, dziki sad będzie idealnie pasował do meczu, a ksiązką w końcu wybudzi mnie z letargu umysłowego. Jednak najbardziej spodobał mi się list, o który tak bardzo prosiłem. I tu w sumie mega niespodzianka, bo jak się okazało, mój Mirek jest poetą. Mam nadzieję, że się nie obrazi jak zamieszczę tu cały wiersz:
Na pewnej stronce, pasły się Konie, a małe kotki robiły psotki, użytkowników tam mnóstwo, a paski różowe robią się na bóstwo, wybrać nick sobie- nie lada wyzwanie, gdy wszystko_pozajmowane trudniejsze to się stanie Zaraz, moment! Jest taki Gość! Na wykopie od 3 lat ma swoją włość Akcji sporo, odznak też tona, toż to jakaś ważna persona # dobraksiązka, # polityka # rower siedzi teraz pewnie w Sky tower taki budynek w kształcie beniza i tworzy się w głowie mu analiza, popijając piwko, liceum wspomina, piękne to czasy, cieszy się mina(tu nie mogłem rozczytać :D) Niestety, czas leci jak rakieta, a życie przypomina zmielonego kotleta lecz nie łam się, a gdy # feels dopadną Ciebie pamietaj, że masz Mirków co doradzą
Także wielki szacun za tę poezję @SanchezYZF Wszystkie najlepszego i z fartem ( ͡°͜ʖ͡°) #wykopoczta
Bardzo przypadła mi do gustu- słodycze zaraz zjem, dziki sad będzie idealnie pasował do meczu, a ksiązką w końcu wybudzi mnie z letargu umysłowego. Jednak najbardziej spodobał mi się list, o który tak bardzo prosiłem. I tu w sumie mega niespodzianka, bo jak się okazało, mój Mirek jest poetą. Mam nadzieję, że się nie obrazi jak zamieszczę tu cały wiersz:
Na pewnej stronce, pasły się Konie,
a małe kotki robiły psotki,
użytkowników tam mnóstwo,
a paski różowe robią się na bóstwo,
wybrać nick sobie- nie lada wyzwanie,
gdy wszystko_pozajmowane trudniejsze to się stanie
Zaraz, moment! Jest taki Gość!
Na wykopie od 3 lat ma swoją włość
Akcji sporo, odznak też tona,
toż to jakaś ważna persona
# dobraksiązka, # polityka # rower
siedzi teraz pewnie w Sky tower
taki budynek w kształcie beniza
i tworzy się w głowie mu analiza,
popijając piwko, liceum wspomina,
piękne to czasy, cieszy się mina(tu nie mogłem rozczytać :D)
Niestety, czas leci jak rakieta,
a życie przypomina zmielonego kotleta
lecz nie łam się, a gdy # feels dopadną Ciebie
pamietaj, że masz Mirków co doradzą
Także wielki szacun za tę poezję @SanchezYZF
Wszystkie najlepszego i z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopoczta
źródło: comment_zM7bFyx1RxPXMQBuos9sCRuDi9qBpvbE.jpg
Pobierz