Chcielibyśmy przywitać się wśród Wykopowiczów więc #witamsie :)
Jesteśmy małą marką, tworzymy dodatki modowe używając drukarki 3d i materiałów z dodatkiem drewna.
W związku z tym że dziś mikołajki mamy dla Was podwójne #rozdajo
Do zgarnięcia duża brocha lub zawieszka oraz w drugim losowaniu brelok z naszym wzorem, do wyboru z naszej oferty na dawanda (pic rel poniżej) Losujemy jutro po godzinie 12. Jako że sami jesteśmy jeszcze zielonki udział biorą wszyscy (Ale zarejestrowani przed tym wpisem :)) Losowanie przez mirkorandom.
Zapraszamy do śledzenia nas, jak również na naszego facebooka i instagrama
@Trawker W ofercie takich nie mieć nie możemy bo CDprojekt za sprzedaż bez licencji wjechałby mam do pracowni jak Pazdan w napastnika, ale możecie takie zamówić u nas jako usługę wydruku 3d wg własnego wzoru
Chcielibyśmy przywitać się wśród Wykopowiczów więc #witamsie :)
Jesteśmy małą marką, tworzymy dodatki modowe używając drukarki 3d i materiałów z dodatkiem drewna.
W związku z tym że dziś mikołajki mamy dla Was podwójne #rozdajo
Do zgarnięcia duża brocha lub zawieszka oraz w drugim losowaniu brelok z naszym wzorem, do wyboru z naszej oferty na dawanda (pic rel poniżej)
Losujemy jutro po godzinie 12. Jako że sami jesteśmy jeszcze zielonki udział biorą wszyscy (Ale zarejestrowani przed tym wpisem :)) Losowanie przez mirkorandom.
Zapraszamy do śledzenia nas, jak również na naszego facebooka i instagrama
#pokabroche
źródło: comment_1zQ9xRpYqQJNUy7adAFUF0q9qZDD2Br3.jpg
Pobierzpoka broche XD
W0 XDDDD
w sumie fajna nazwa.
Nie wiem jak dzisiejsza młodzież, ale za moich czasów "brocha" była synonimem
No tak samo mi się skojarzyło xD
źródło: comment_OAX0OUYg7OKSTrLeokmLAD1dUi8uPnqB.jpg
Pobierz@anamakota
źródło: comment_z260b8pAQ9wYboUTHDU0Gn9mi3lFCEuh.jpg
Pobierz