@zirytowana_plaszczka: W pendolino imo trochę problem, bo pamiętaj że ten pociąg to trochę klatka Faradaya- przynajmniej ja jak jechałem szczególnie na CMK to miałem problemy ze złapaniem porządnego neta (nawet bida 3G)
@arct2: Możliwe, ale może być to także skutek takiego a nie innego rozmieszczenia BTS-ów w pobliżu trasy. Ja podróżowałem Pendolino na trasie Wawa - Kraków, miałem praktycznie nieprzerwany dostęp do sieci 3G.
@zirytowana_plaszczka: Jaka sieć? Bo ja specjalnie na podróż kupiłem sobie za 5 zeta starter orange, kumpel miał playa, i oboje mieliśmy problem z zasięgiem.
@MarkG: nie wiesz może czy ktoś już zginął pod kołami Darta? bo w podwarszawskim Błoniu miesiąc po wprowadzeniu Flirtów do użytku zginęła pod takim jedna dziewczyna
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
#pesa #wielkapesanarodowa #kolej #pociagi #pociagiboners #samobojstwo
S---------o w pociągu
@MarkG: W dobie wielogigabajtowych pakietów to rzeczywiście problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MarkG: Tego samego "argumentu" używa także prezes Pesy, pan Tomasz Zaboklicki xD