Wpis z mikrobloga

@Koner1391: Ważne, że kasa została wydana na projekty takie jak uznanie pracy seksualnej za pracę, fundacje właścicieli s-x-shopów z akcesoriami dla gejów i fetyszystów, czy feministyczne fundacje. Dobrze wydane pieniążki. A zbiorniki retencyjne nikomu się nie przydadzą.
  • Odpowiedz
@Koner1391: Fanem Holowni mówiąc delikatnie nie jestem, ale w tym przypadku plus za kulturę wypowiedzi. Miła odmiana dla tego calego chamstwa w garniturach, które nas reprezentuje w sejmie, choć to powinien być tak naprawdę standard.
  • Odpowiedz
@Koner1391: teraz trzeba pomagać powodzianom a Hołownia wziął się za oranie! Pięknie to powiedział. A co najlepsze, nawet nie odbił piłeczki że to Zalewska jest odpowiedzialna, po prostu nie wdał się w polityczną przepychankę. Pięknie.
  • Odpowiedz
@Koner1391 @Filjan @quescik1 @schweizer tak jak @Jasak napisał: Hołownia nikogo nie zgasił, po prostu się poszturchał słownie z propagandystą innej opcji politycznej XD.

To jakaś skrajna demagogia, że polityk na wysokim stanowisku zarzuca dziennikarzowi brak działania w kryzysowej sytuacji mającej miejsce pewnie setki kilometrów od jego miejsca zamieszkania. Nie jest rolą dziennikarza budowanie zbiorników czy opracowywanie strategii walki z powodzią. Odbiciem piłeczki byłoby zapytanie, czy takie same
  • Odpowiedz
@Koner1391: ogólnie dobrze powiedział, ale też pytanie "dziennikarza" a raczej funkcjonariusza a co pan zrobił żeby wybudować zbiorniki retencyjne to też trochę imo nie na miejscu pytanie to chyba nie jest jego zadanie tylko bardziej polityków xddd bo co może zrobić ten dziennikarz, miał wykupić całą ziemię i postawić prywatny zbiornik? Chyba nawet nie można czegoś takiego zrobić xd
  • Odpowiedz
  • 84
@zeszyt-w-kratke dużo może zrobić jako dziennikarz. Może jakiś materiał o infrastrukturze przeciwpowodziowej? Wywiady z ekspertami? Naglasnianie tematu w mediach? A nie plucie na innych jak jeszcze woda stoi
  • Odpowiedz
Wyjaśni mi ktoś jak zbiorniki retencyjne, które cały czas trzymają wodę i ją spuszczają w razie suszy, ma pomóc w powodzi xD?
  • Odpowiedz
@schweizer kulturę? Przecież on pluje na tego dziennikarza tylko bez wulgaryzmów. Ja tam kultury nie widzę..

To po 1 , po 2 to kiedy on chce o tym rozmawiać? Za rok? Szkoda, że nie płacze tak nad konstytucja, gdy sam ją łamie.
  • Odpowiedz