@Stitch: to też możesz zaktualizować ale to trzeba wypalać płyty i dłużej to wszystko trwa. Mi z usb mapę Polski instalowało jakies 30-40 minut. A silnik musi być włączony więc zostawiłem to na stanie w korku. Przez CD może być jeszcze wolniej. A jak zainstalować: to są obrazy .iso wystarczy je nagrać na płytę np programem CDBurnerXP, włożyć płytę w navi i zaakceptować aktualizację. Spraw sobie kabel usb do RT4,
@Gooma: pomysle o tym kablu, co do mp3 z usb, ja wole z auxa, jest mi wygodniej, bo telefon aktualizuje na biezaco o muzyke, w drugim aucie mi sie nie chce nawet karty SD aktualizowac tak czesto :D ale dzieki, wypale plytki i zakutalizuje. Jestem mega wczeczny :)
@Stitch też ostatnio śmigam na aux i Spotify, ale usb czasem też włączam. Przydatne było bardzo na początku jak wgeywalem aktualizacje całości rt4 i polski język, potem jeszcze do mira script ale tym to niewiele opcji można ustawić (z przydatnych to wyświetlanie czujników ciśnienia, temperatur i zwiększenie limitu prędkości od którego wyłącza się tryb wideo - to bardziej dla osób które chcą mieć tuner telewizyjny, czy kamerę cofania)
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
https://thepiratebay.org/torrent/16395295/NaviDrive__WIPCom_(RT4_RT5)_Europe_2016-2017
Jak już masz obraz. iso to z niego kopiujesz pliki i foldery bezpośrednio na pendrive