Aktywne Wpisy
Teuvo +33
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
Wyliczam:
1) 500+ - biedota
2) Kwota wolna - biedota
3) Obniżenie wielku emerytalnego - biedota/biedota intelektualna
4) Reforma edukacji - BIEDOTA INTELEKTUALNA (celowo z dużych liter)
5) Reforma mediów publicznych - biedota intelektualna
#bekazpisu #neuropa #polityka
@Ciuliczek: A co ma wspólnego posiadanie dzieci z biedą?
Myslalem, ze wroca do tego, co bylo wczesniej w tej kwestii, a oni jeszcze
ograniczenie obrotu ziemią rolną, żeby POLSKI ROLNIK mógł uprawiać POLSKĄ ZIEMIĘ i żeby jej ceny nie zawyżali niemieccy spekulanci
chcesz kupić sobie pole? c---a, nie możesz, może tylko a) rolnik b) państwo c) kościół
trudno o mocniejszy przykład pisania prawa "pod swoich"
@erbo: nic ALE jak ktoś jest biedny to go kupisz tym 500+ a jak ktoś biedny nie jest bez znaczenia czy finansowo czy umysłowo to te 500+ ma w dupie. Ja dostaję 500+ ale nawet dopłacę by sobie dobra zmiana odeszła bo co mi po 500+ jak w podatkach dopłacę więcej a w bonusie dostanę upadek gospodarki kraju i
@DzonyNajedzony: Czyli uważasz że większość Polaków to straszne biedaki, bo dla większości te 500zł to znacząca kasa.
@DzonyNajedzony: Po takiej definicji biedy, to dalej nawet nie czytam, bo widzę że mam do czynienia z jakimś oszołomem.
@Ciuliczek: Wyzywaj innych od biedoty intelektualnej, sam nie potraf napisać poprawnie zdania po polsku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że sam pewnie byś nawet się nie domyślił, co jest nie tak, więc podpowiadam: wielkimi literami.
4. głównym problemem gimnazjum było powtarzanie schematu nauka do egzaminu-egzamin-nowa szkoła. W moim przypadku praktycznie cała 6 klasę tłukliśmy testy identyczne do tego końcowego, potem w 3 gimnazjum to samo. Wynik samego egzaminu potem przez to pozytywny natomiast co do zasady strata czasu. Obejście chociaż 1 takiego cyklu będzie pozytywne.
5. media prywatne pokazują, że media
@Ciuliczek: A co ma kierunek studiów do poprawnego używania polszczyzny?