Aktywne Wpisy
Teuvo +33
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
Wyliczam:
1) 500+ - biedota
2) Kwota wolna - biedota
3) Obniżenie wielku emerytalnego - biedota/biedota intelektualna
4) Reforma edukacji - BIEDOTA INTELEKTUALNA (celowo z dużych liter)
5) Reforma mediów publicznych - biedota intelektualna
#bekazpisu #neuropa #polityka
Macierewicz, smoleńsk, caracale, - biedota intelektualna
@Palwed: Po to żebyś nie pisał takich bzdur jakie płodzisz?
Widzę, że skoro brakuje jakichkolwiek argumentów to już zaczepny atak osobisty? Typowe.
@Palwed: Jak mam rozumieć to co piszesz, skoro piszesz jakieś urban legend bez żadnych danych, bo są one dla ciebie zbyt lewackie albo prawackie żeby je użyć w dyskusji.
@Ciuliczek odkrył, że politycy dbają o swój elektorat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@erbo: Ty w ogóle potrafisz czytać ze zrozumieniem? Ja nie napisałem nigdzie, ze sumarycznie najwięcej pieniędzy z 500+ idzie na rodziny kwalifikujące się na zasiłek dla pierwszego dziecka. Gdybym tak napisał to faktycznie, powinienem przedstawić statystyki.
Tymczasem ja napisałem, że to ci którzy dostają pieniądze na pierwsze dziecko są w pełni objęci programem.
To właśnie
Jesteś tak głupi że dziwię się sobie że w ogóle jeszcze odpisuję na ten prymitywny trolling.
Twoje myślenie sprowadza się do tego, że uważasz że 500+ jest programem dla biedoty,
mimo tego że nie masz zielonego pojęcia, jakie są statystyki i kto jest
@erbo: To bym napisał, że ona zyskuje najwięcej spośród tego miliona. Czyli dokładnie to co napisałem.
Zobacz od czego się w ogóle ten nasz... dialog rozpoczął.
@Palwed: Dlatego jesteś właśnie żałosnym manipulatorkiem, którego napisane bzdury jedynie mnie śmieszą,
bo nie warto poważnie rozmawiać z tak ograniczonymi jednostkami.
@Palwed: Koleś napisałeś przed chwilą że 500+ to program dla biedaków, bo jeden biedny zyskuje więcej niż 999999 milionerów xDDD
Ty jeszcze coś do mnie o poziomie rozmawiasz? xD
Przecież bardziej nie można się samemu zaorać i skompromitować.
@erbo: Pokaż mi gdzie to napisałem... :) Zwyczajnie nie rozumiesz tego co czytasz. Na dodatek tworzysz własne interpretacje.
@Ciuliczek:
@Palwed: To chyba ty nie zrozumiałeś co komentowałeś.
@erbo: No to proszępokaż migdzie to napisałem...
@Palwed: Już ci to napisałem.
Ale to miło że już nie uważasz że 500+ jest programem dla biedoty xD