Wpis z mikrobloga

@Turqi:
To nie tak. To wszystko się nawarstwia i dzieje się jednocześnie. Ludzie sobie wędrowali ale znaleźli takie miejsca gdzie da się wygodnie żyć cały rok. No i bum! Zostajemy. Ale nadal istnieli inni wędrowcy poszukujący domu - nawet jeśli jeszcze o tym nie wiedzieli. Faceci nosili peruki i rajtuzy - niektórzy nadal noszą ( ͡° ͜ʖ ͡°) To samo z marynarkami i resztą - nadal w użyciu.

kiedyś kłócono
  • Odpowiedz
@Turqi: ja tam lubię masło pod nutellą ( ͡° ʖ̯ ͡°). A co do zakładania miast to jest to dosyć logiczne - trafiałeś na środowisko w którym pożywienia, zwierzyny, roślin było dostatek, to nie musiałeś wędrować dalej.
  • Odpowiedz
@Turqi No ludzie nie przesadzajcie... nie smakuje wam chleb z nutellą, bo nie smarujecie masłem, tylko beznajdziejną margaryną lub mixem z obniżoną zawartością tłuszczu, przez co całac kanapka smakuje niespecjalnie. Chleb z dobrym masłem i nutellą smakuje wybornie, ale jak ktoś ma obiekcje, to może ewentualnie zrezygnować z posmarowania kanapki nutellą.
  • Odpowiedz
niektórzy jeszcze kładą masło pod nutellą albo słuchają polskiego reggae

@Turqi: Polskie reggae to mały pikuś. Ja tam nie rozumiem jak można słuchać polskiego black metalu - tych wszystkich katów i behemotów. "Polski black metal" i "Polskie reggae"- przecież to brzmi tak abstrakcyjnie jak "Syczuański jazz" lub "Litewska bossa-nova".
  • Odpowiedz