Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
banans +40
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata
kiedyś wędrowała i sobie zdecydowała że c--j, zostajemy na miejscu i budujemy osady
w miastach nawet czasem ulic nie było tylko ludzie zapieprzali po dachach i drabinach xd
faceci w jednym wieku nosili peruki i rajtuzy, 200 lat później marynarki, krawaty i fedorę a jeszcze 50 lat po tym skórzane kurtki i farbowane natapirowane włosy
kiedyś kłócono się o to czy kobieta zakłada na nogi spodnie z dwoma otworami czy spódnicę z jednym
jak ktoś wymyślił dynamit żeby łatwiej można było pracować w kopalni to i tak inni zaczęli używać tego na wojnie lol
w ogóle wojna, ludzie się zabijają dla jakichś idei zamiast usiąść i pogadać
niektórzy jeszcze kładą masło pod nutellą albo słuchają polskiego reggae
jesteśmy serio abstrakcyjni
Szanuję
@PyraPrzeznaczenia: i ty miałaś zostać matką moich dzieci...
Kanapki z nutellą i masłem to tylko moja bieda-studencka wersja.
A z mlecznym smakiem dzieci miałyby do czynienia przy naprawdę mlecznych rzeczach. Gdyby jadły nutellę czułyby prawdziwy smak nutelli, nie jakieś mleczne kombinowanie.
@Turqi:
Dla władzy i pieniędzy raczej.