Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
kiedyś wędrowała i sobie zdecydowała że c--j, zostajemy na miejscu i budujemy osady
w miastach nawet czasem ulic nie było tylko ludzie zapieprzali po dachach i drabinach xd
faceci w jednym wieku nosili peruki i rajtuzy, 200 lat później marynarki, krawaty i fedorę a jeszcze 50 lat po tym skórzane kurtki i farbowane natapirowane włosy
kiedyś kłócono się o to czy kobieta zakłada na nogi spodnie z dwoma otworami czy spódnicę z jednym
jak ktoś wymyślił dynamit żeby łatwiej można było pracować w kopalni to i tak inni zaczęli używać tego na wojnie lol
w ogóle wojna, ludzie się zabijają dla jakichś idei zamiast usiąść i pogadać
niektórzy jeszcze kładą masło pod nutellą albo słuchają polskiego reggae
jesteśmy serio abstrakcyjni
@Turqi: Zwróćmy uwagę na siebie, siedzimy na jakimś portalu dla przegrywów, gdzie prym wiodą śmieszne obrazki. :P Coś poszło nie tak...
Komentarz usunięty przez autora
Miliony lat ewolucji, a Wy wciąż jak zwierzęta nutellę na suchy chleb kładziecie. ლ(ಠ_ಠ ლ)
Niektórzy też piszą posty o 4 rano na jakimś portalu o zbieraniu ziemniaków.
@malodobry: #takbylo