Aktywne Wpisy

mickpl +82
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments

Odchod_Pasywny +241
Potężny MLMiarz prowadzący biznes ąlajn w końcu odpowiada na zaczepki tigera bonzo.
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy

i czytam sobie komentarze i naszła mnie refleksja.
wielkie bibioteki majów i Aleksandryjska poszły z dymem
a mogły być świadectwem tego że przed cywilizacją znaną nam z historii były inne tak samo jak nie bardziej rozwinięte od nas.
I poczułem przez chwile takie ciepło. Mamy internet sieć która z uwagi na swoją budowę ma być nieśmiertelna.
nikt nie spali jej jak biblioteki w Aleksandrii.
Tylko że może.
#atom atom może nawet to spalić. A człowiek oszołomiony nienawiścią może naprawdę wiele złego zdziałać.
i tak siedzę smutny słucham #muzyka https://www.youtube.com/watch?v=-EAd3xXbBFg i dociera do mnie
że tak naprawdę może być tak że JEDYNE co po nas pozostanie to złota płytka z misji Voyager
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/56/The_Sounds_of_Earth_Record_Cover_-_GPN-2000-001978.jpg/250px-The_Sounds_of_Earth_Record_Cover_-_GPN-2000-001978.jpg
Tak tak mireczki "a wszystko co człowiek wzniósł to człowiek zwali. Ten ślad jaszczurzy znaczy jego dzieje, pełznie więc dąży, dąży więc istnieje" #kaczmarski
Okazujmy sobie zrozumienie, bo to jest ważniejsze niż bezinteresowna miłość i razem dążmy drążąc szlaki wśród wyschniętych strumieni.
#gownowpis #bojesie #rozkmina #wojna #internet
Jak by jednak nie patrzeć nie są niczym innym niż większymi bombami. Ich ilość jest ograniczona, a używanie w wojnie czysto teoretyczne (zostały tylko 2 razy użyte w Japonii).
Sieci nie da się spalić od tak. Nawet masowe użycie atomówek tego nie zrobi. Nawet na pobojowisku łączność jest potrzebna... a łączność to sieć.
Istnieją jednak inne destruktywne sposoby
poza świadectwami z czasów historycznych,mamy ogromną liczbę znalezisk prehistorycznych. nie potwierdzają one takiej tezy.
Byłoby niesamowicie ciężko zatrzeć wszystkie ślady naszej cywilizacji. Wyobraź sobie,że małe grupy pierwszych humanoidów tworzyły nieporównywalnie mniej dowodów bytności, a jednak, mimo upływu ponad dwóch milionów lat, znajdujemy artefakty związane z tymi istotami.
Myślę ,że do zatarcia wszystkich śladów naszej cywilizacji