Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tablet Chuwi HI8 (dobrze znany na wykopie-windows/android) + ładowarka Blitzwolf BW-C8 CENA: 52.98$
Teclast X80 + Zapychacz: Cena łączna: 55.98$ I wiele innych produktów
LINK do promocji z opisem
Link do wczorajszego wpisu
Jedno konto-jeden zakup!
Najlepsza cebula z Banggood zawsze na Banggood Cebula Deals
wołam @ChineseMobilePhones bo narzekał że się nie załapał wczoraj ( ͡º ͜ʖ͡º)
#banggood #bgcebuladeals #cebuladeals #chuwi #chuwihi8 #tablet #blackfriday #promocje #promocja
źródło: comment_PPooNJnTgWT1AszYkybzd5c1VPx9zA7r.jpg
Pobierz@mrgallar:
Komentarz usunięty przez autora
http://www.banggood.com/T10-5630-10SMD-Car-White-LED-Door-Side-Maker-Light-Bulblb-p-992533.html?rmmds=cart
tablet+zarówka= 216zł
Zastanawiam się czy nie lepiej było poczekać i dziś wziąć tego Chuwi HI8. Ale mniejsza z tym. Do oglądania filmów, przeglądania internetu to chyba ten Teclast i Chuwi będą identycznie się zachowywać.