R.....x konto usunięte 22.11.2016, 21:41:14 2 + https://soundcloud.com/eciepecie-2/guitar-1Kolejny dzień nagrywania gitary :)Kilka ścieżek. Zabawa z dynamiką i efektami.Wszelka krytyka mile widziana :DPS: Solo jutro poprawie :)#gitara #produkcjamuzyki
F.....e konto usunięte 22.11.2016, 22:25:39 0 + @Rezix: w sensie ta muzyczka, początek bardzo mi się podoba, ale od 3:35 jak dla mnie za głośno
R.....x konto usunięte 22.11.2016, 22:28:46 0 + @Fakie: Tak, wszystko moje nagrywane :)Progresja akordów to przerobiona taka niemiecka piosenka, ale instrumentarium i aranżacja własna.Własnie z gitarą solową miałem straszny problem. Bo chciałem dać lekki przester, ale jutro jeszcze nad tym posiedzę :DTa solówka podbiła właśnie tak głośność ;)
R.....x konto usunięte 23.11.2016, 23:16:08 1 + @Helsantonio_Montes: Pewnie :DDodałem opcję ściągnięcia na SoundCloudzie :)
glupiekonto glupiekonto 08.12.2016, 17:37:58 0 + @Rezix: Miks bardzo słaby. Typowy z sypialnianego studia, za bardzo komputerowy, za dużo góry i środka. Ostatnio mam ten sam problem.Muzyczka bardzo miła
Kolejny dzień nagrywania gitary :)
Kilka ścieżek. Zabawa z dynamiką i efektami.
Wszelka krytyka mile widziana :D
PS: Solo jutro poprawie :)
#gitara #produkcjamuzyki
Progresja akordów to przerobiona taka niemiecka piosenka, ale instrumentarium i aranżacja własna.
Własnie z gitarą solową miałem straszny problem. Bo chciałem dać lekki przester, ale jutro jeszcze nad tym posiedzę :D
Ta solówka podbiła właśnie tak głośność ;)
Dodałem opcję ściągnięcia na SoundCloudzie :)
Miks bardzo słaby. Typowy z sypialnianego studia, za bardzo komputerowy, za dużo góry i środka. Ostatnio mam ten sam problem.
Muzyczka bardzo miła