Wpis z mikrobloga

@keltan: a ja nie lubię jak ktoś zły zabija kogoś dobrego, a kamerzysta sobie nagrywa i nie obchodzi go, że zaraz zginie niewinny człowiek. Bo on ma swoją pensję kamerzysty i nie obchodzą go losy innych...
  • Odpowiedz
a ja nie lubię jak ktoś zły zabija kogoś dobrego, a kamerzysta sobie nagrywa i nie obchodzi go, że zaraz zginie niewinny człowiek. Bo on ma swoją pensję kamerzysty i nie obchodzą go losy innych...

@stejszyn: Filmy fabularne to jeszcze, ale jak taki lew je żyrafę to mi zawsze smutno i się dziwię czemu pan nie pomoże.
  • Odpowiedz
@stejszyn: Ja z tego powodu nie lubię kamerzystów nagrywających filmy przyrodnicze. Np. oh rodzinka dzikich kotów znalazła zagubione słoniątko tak więc pomału wygryzają najbardziej miękkie części ciała a że słonik ma gruba skórę to on cały czas żyje i jest jedzony i to wszystko czuje. A one obgryzają mu ogon, gryza oczy, okolice odbytu i ten słonik tak płacze i umiera pomalutku a kamerzysta sobie kameruje i robi zbliżenia na
  • Odpowiedz
@stejszyn: @lubielizacosy: Ale kiedy to naprawdę smutne. A jeszcze ktoś to musi montować długie godziny i patrze na te okropne rzeczy. A lektor sobie jeszcze na luzie opowiada, że słoniątko ma grubą skórę więc dzikie koty wygryzają najbardziej miękkie części ciała. Następnie próbuje jeszcze ostatkami sił wzywać pomocy ze strony mamy ale mamy nie ma więc po jakimś czasie cierpiący słonik pada z wycieńczenia. ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz