@sievca: Otwieram feedback, a tam rosyjski komentarz: "Wyglądają normalnie, zakładają się też normalnie, ale nie są trwałe. Nie wytrzymują rytmu. 2 szt. pękły, następnych używać nie będę."
@sievca: @vireless: @Lapidarny: @Slawek91: W Chinach jest polityka jednego gówniaka, raczej do gumek podchodzą z należytą jakością. Wiecie co by było dla firmy, gdyby sprzedała wadliwy towar i powiedzmy 50k osób zaszłoby w niechcianą ciążę? Na 100% są ok
@Lapidarny: Prawdopodobnie jest jakaś duża fabryka z oddzielnymi liniami dla durexa itd. To wszystko made in china Tak samo jak Wedel, z tej samej fabryki lecą czekolady "oryginalne" i podróby dla biedronki i lidla. Jakość ta sama, skład ten sam tylko inna nazwa produktu.
@lycamob: wiem, spoko - nie musisz tego tłumaczyć bo wiem jak to działa. Różnica w cenie "marek własnych" a oryginału przez tańsze opakowanie, brak marketingu etc. Tak jak z paliwem przy marketach i cenami o 20-30 gr różnicy
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
@sievca: xDD
Komentarz usunięty przez autora
"Wyglądają normalnie, zakładają się też normalnie, ale nie są trwałe. Nie wytrzymują rytmu. 2 szt. pękły, następnych używać nie będę."
Na 100% są ok
To wszystko made in china
Tak samo jak Wedel, z tej samej fabryki lecą czekolady "oryginalne" i podróby dla biedronki i lidla.
Jakość ta sama, skład ten sam tylko inna nazwa produktu.
Więcej "surowca" dla ekskluzywnych chińskich restauracji xD