Aktywne Wpisy
Walec016 +54
Cała akcja z #latwogang pokazuje, że całe społeczeństwo potrafi się zjednoczyć oprócz tylko jednej grupki. Są nimi wykopki. Jesteście obrzydliwi, gardzę wami. Nie zapraszam do dyskusji.
#latwogang #cancerfighters
#latwogang #cancerfighters

OddajButa123 +344
364 dni w roku influencerzy jebia panstwo na "optymalizacji podatkowej" i innych wymysłach, ale wystarczy ze raz na rok wpłacą jakieś grosze na zbiórke i fajnopolacy klaszczą uszami z radości.
Ten kraj to raj dla wszelkiej masci cwaniakow - influenserow, deweloperow i politykow
#latwogang #bekazlibka
Ten kraj to raj dla wszelkiej masci cwaniakow - influenserow, deweloperow i politykow
#latwogang #bekazlibka

Witam.Mam 2 problemy. Pierwszy, po zainstalowaniu VMWare Player na Ubuntu 16.04 utworzyło mi ponad 100 iterfejsów vmnet, jak je usunać?Druga sprawa, na tym samym systemie mam zainstalowany serwer TFTP na który muszę wykonać kopię zapasową konfiguracji startowej routera/przełącznika Cisco uruchomionego w GNS3. Utworzyłem interfejs tap0 połączyłem go z Routerem przez cloud, wszystko jest niby ok pingi chodzą w obydwie strony ale po uruchomieniu serwera TFTP na Ubuntu i wydaniu polecenia copy flash tftp: wykonanie kopii nie udaje się.