Aktywne Wpisy

SzymonXes +43
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj

tomkol +292
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk

Witam.Mam 2 problemy. Pierwszy, po zainstalowaniu VMWare Player na Ubuntu 16.04 utworzyło mi ponad 100 iterfejsów vmnet, jak je usunać?Druga sprawa, na tym samym systemie mam zainstalowany serwer TFTP na który muszę wykonać kopię zapasową konfiguracji startowej routera/przełącznika Cisco uruchomionego w GNS3. Utworzyłem interfejs tap0 połączyłem go z Routerem przez cloud, wszystko jest niby ok pingi chodzą w obydwie strony ale po uruchomieniu serwera TFTP na Ubuntu i wydaniu polecenia copy flash tftp: wykonanie kopii nie udaje się.