Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

pytanko - która mycha powinna być lepsza pod hehe strzelanki, Zowie fk2, czy Zowie EC-2A? Ktoś miał może porównanie?
Raczej na jedną z tych się zdecyduje, poczciwy Logitech g400 zdechł i w sumie zowie wydaje się być lepszym wyborem niż SS Rival czy jakieś Razery
ogolnie racja, ale nie mam sposobnosci przetrzymac w lapie zadnej z nich niestety. dlon mam przecietna raczej
Komentarz usunięty przez autora
Ewentualnie z symetrycznych to logitech g pro.
W sumie dużo zależy od tego jak
Komentarz usunięty przez moderatora