Wpis z mikrobloga

@Laaq: Jeżeli chodzi o robienie broni i odzyskiwanie zasobów, to na całe szczęście są mody. A dzieci jakoś mi nie pasują do rozgrywki. 16 lat w Rimworld to jest mnóstwo grania i najazdów w międzyczasie.
  • Odpowiedz
@szwelx: tak, ale to są takie drobne rzeczy że by mogły być w podstawowej wersji, a co do dzieci to jest ogólny problem czy trzeba czekać tak długo, ja preferuje jakieś kapsuły i dzieci z probówek które będą rosnąć w tych kapsułach xDD
  • Odpowiedz
@szwelx: Przy dzieciach z probówek powinni też dodać katolickich przeciwników, bo modlitwa już jest w grze, ciekawie byłoby z wprowadzeniem religii :D Te kłótnie między ateistami a katolikami...hehe
  • Odpowiedz
@szwelx: ale rzeczywiście, bo niektórzy to cały czas chodzą załamani, trochę przesada.
No i chciałbym aby dodał umiejętności nabyte np. jak ktoś wcina ludzkie mięso cały czas to po jakimś czasie dostaje kanibala.
  • Odpowiedz
@Laaq: nie lubię przyłączania kolonistów, w sumie nie czytając jednego wziąłem - bo był mężem jednej z moich. Okazało się, że jest też pyromaniakiem. Spalił żonę w swojej sypialni i tyle z ich udanego małżeństwa :<
Więc byłbym za krzyżowaniem kolonistów, w specjalnych maszynach - rok i masz nowego z krzyżówką osobowości i umiejętności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz