Wpis z mikrobloga

@wysuszony ok pośmialiśmy się z twojego rosyjskiego ale nie zmienia to faktu, że nikt ze znaffców z tagu nie zweryfikował propagandy jednej ze stron. Zajebisty obiektywizm na poziomie profesjonalnym.
  • Odpowiedz
@jakub131 czy ktoś ja lub @bombastick napisaliśmy że rebelianci są ok? Poproszę taki przykład. Dwa czytasz co piszemy? Istnieje coś takiego jak weryfikacja a tu panuje jednostronna narracja jaki to Asad świetny a rebelianci źli. Obie strony sieją propagandę a ty i inne wykopki bezkrytycznie łykają to co wrzuci parę osób starających się zdominować tag
  • Odpowiedz
@zenon-gorecki-9: ty już dałes popis przy smigłowcu gdzie wszyscy widzieli pocisk a tylko ty jeden ładunki podłożone przez rosjan, jesli mwisz coś o łykaniu gówna i tej dziewczynce ktorej zdjęcie raczyłes wkleić to proszę bardzo http://www.wykop.pl/wpis/20446921/#comment-73137771 dasz teraz plusa koledze bo wczesniej dawałeś. Proszę cie nie pisz więcej nic o łykaniu gówna bo akurat ty jestes jego największym amatorem pod tym tagiem i masz w bonusie tutaj link do tych
  • Odpowiedz
@zenon-gorecki-9 oczywiście bo zaprzeczysz, że cywile po stronie rebelianckiej giną a dzieci jak na każdej wojnie przeżywają horror. Obie strony wykorzystują cywili w swojej propagandzie ale nie obrażaj mojej i swojej inteligencji twierdząc, że to jedno i to samo dziecko. Zauważyłem natomiast, że w tagu syria zaroiło się od nieomylnych i ich klakierów których teorie urągają zdrowemu rozsądkowi. Przykład ostatni to zniszczenie na ziemi przez ISIS rosyjskiego śmigłowca. Pocisk trafia ale
  • Odpowiedz
@bijotai: Sorry, nie znam oświadczenia MOFR, a ponieważ nie widzę pocisku, to dość luzackie zachowanie znajdujących się niedaleko śmigłowca żołnierzy każe mi domniemywać, że nie są zaskoczeni eksplozją, bo pewnie sami ją spowodowali. Mówisz, że MOFR twierdzi to samo, co ja widzę? A to nawet ciekawe potwierdzenie...bo już zaczynałem myśleć, że może coś z mym wzrokiem nie halo.( ͡° ͜ʖ ͡°) A na poważnie: masz coś
  • Odpowiedz