Wpis z mikrobloga

@kazzr: z cenami bywa różnie, u mnie np. wymiana rozrządu (komplet) w ASO kosztowała swego czasu 2.5k pln gdzie w 'normalnym' serwisie zrobiłem to za jakieś 2k pln na tych samych częściach więc nie tak znaczna różnica. Tak czy inaczej wolałem to zrobić w tym innym serwisie bo ASO nie ufam ale to odrębny temat.
  • Odpowiedz
@ksiak: @xetrov: wiem, że nie ma reguły, tylko u mnie ten serwis jest tak p----------y, że jak tam zajechałem to wielką łaskę mi zrobili, że w ogóle mogą zobaczyć i "rzucić okiem", a najlepiej to żebym s--------ł bo kawe trzeba dopić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tak z ciekawości zadzwoniłem,

Spoko, też tak mam. Ostatnio z ciekawości podjechałem żeby mi powiedzieli ile będzie kosztować wymiana szyby.

Nie dość, że czekałem godzinę, to termin za xx dni. Poprosiłem o wydruk - żeby po raz kolejny nie czekać i szukać po numerach... Odpłatnie mogą mi zrobić wycenę.
  • Odpowiedz
serwis serwisowi nie jest równy.

@ksiak: ceny identyczne, poziom obsługi może lekko się różnić.
Jednak zasadniczo to oni mają klienta gdzieś. Wiesz dlaczego?
Dlatego, że jak zrobi poza ASO to mu zabiorą gwarancję i wiele osób się tego obawia.
Prawda jest jednak taka, że za ich przeglądy, pierdoły typu wymiany oleju itp. płaci się
  • Odpowiedz
@defoxe: nie zabiorą gwarancji. Przepisy się zmieniły. W tej chwili problem mają tylko i wyłącznie nabywcy którzy korzystają z leasingu. Gdyż zazwyczaj wtedy taka umowa dodatkowa zawiera odpowiednie przepisy. Tutaj więcej informacji.
  • Odpowiedz