Aktywne Wpisy

pyszniarz +18
Dlaczego jest taki hejt na sct w #krakow skoro #warszawa już 2 lata temu wprowadziła sct i to duuuuużżżżooo bardziej restrykcyjnie?
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #

balatka +38
źródło: 1000012074
Pobierz

Mi bliska jest Java, w C# nie robiłem prawie nic więc nie mam zdania.
@GwnBrz: swoją drogą, gdyby chciec wyjśc z nudnych werservisów i klepać ciekawe embedded czy pokrewne to czy wejście na sensowny poziom zarobków jest równie łatwe co w przypadku weba?
Praca polega na tym, że robisz to, czego nie chcesz, bo dostaniesz za to pieniądze. To że czegoś nie chcesz robić, nie znaczy, że nie lubisz tego robić, znaczy jedynie, że robisz to, bo Ci płacą. Jednocześnie czasem możesz tego nie lubić, bo nie będziesz kochał wszystkiego
Fajnie, że znasz C++, ale nic się nie stanie jak ogarniesz inny język od podstaw. Mimo, że Java opiera się na C i skladniowo z C++ pokrywa się w wielu miejscach, są sytuacje kiedy jednak już od początku mamy parę różnic. Na przykład to, że wszystko opiera się na klasie, nie