Aktywne Wpisy

melquiades +67
Totalną żenadą ze strony TVP jest zupełny brak wypożyczeń komentatorów z innych stacji żeby ten komentarz podczas mundialu trzymał jakiś poziom, tak jak to było jeszcze kilka lat temu. Przy 104 meczach efekt jest taki, że 3/4 meczów komentują jakieś nołnejmy zabijające emocje, a resztę robią w kółko Borek i Laskowski. Nie wiem czy jakby taki mecz jak ten skomentował ktoś żyjący na co dzień angielską piłką jak np. Pełka to takiemu

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)
Mi bliska jest Java, w C# nie robiłem prawie nic więc nie mam zdania.
@GwnBrz: swoją drogą, gdyby chciec wyjśc z nudnych werservisów i klepać ciekawe embedded czy pokrewne to czy wejście na sensowny poziom zarobków jest równie łatwe co w przypadku weba?
Praca polega na tym, że robisz to, czego nie chcesz, bo dostaniesz za to pieniądze. To że czegoś nie chcesz robić, nie znaczy, że nie lubisz tego robić, znaczy jedynie, że robisz to, bo Ci płacą. Jednocześnie czasem możesz tego nie lubić, bo nie będziesz kochał wszystkiego
Fajnie, że znasz C++, ale nic się nie stanie jak ogarniesz inny język od podstaw. Mimo, że Java opiera się na C i skladniowo z C++ pokrywa się w wielu miejscach, są sytuacje kiedy jednak już od początku mamy parę różnic. Na przykład to, że wszystko opiera się na klasie, nie